naine jahimeheks???
-
Re: naine jahimeheks???
Kohe kindlasti sobib! Nii minagi nüüd uus naisjahimees 

lumetydruk kirjutas:Kohe kindlasti sobib! Nii minagi nüüd uus naisjahimees
Ära võta ahistamisena

Eelmine laup. Nõo seltsiga põdrajahti pidades, hakkas kütiliinis kõrvalseltsi (Kambja) teiste küttide seast kohe silma üks heledapäine naisjahimees

TiitR kirjutas:lumetydruk kirjutas:Kohe kindlasti sobib! Nii minagi nüüd uus naisjahimees
Ära võta ahistamisena, kuid mis kandi metsadest sind leida ka võib, s.t. et mis maakonna piiga oled ka?
Eelmine laup. Nõo seltsiga põdrajahti pidades, hakkas kütiliinis kõrvalseltsi (Kambja) teiste küttide seast kohe silma üks heledapäine naisjahimees
See olin mina

Vegetarian is an old indian word for bad hunter.
Jah annaliisa teada tuntud Kambja kütt. 

annaliisa kirjutas:TiitR kirjutas:lumetydruk kirjutas:Kohe kindlasti sobib! Nii minagi nüüd uus naisjahimees
Ära võta ahistamisena, kuid mis kandi metsadest sind leida ka võib, s.t. et mis maakonna piiga oled ka?
See olin mina
No näed siis. Muidu on selline üksluine ja hall 25..30 meeste kamp, kuid nende vahelt hakkas 1 heledapäine naisterahvas kohe eredalt silma

Et sina Tiit käid siis metsas naisi piilumas,ehk see oligi põhjuseks et põdrast mööda kõmmutasid:)
Vahest see ere päike jäi 35 mehe vahelt silmade ette.
Jahinaiste teemal see, et kui neid palju juurde tekib, siis on mida metsas varitseda. 

Olgerd kirjutas:Vahest see ere päike jäi 35 mehe vahelt silmade ette.Jahinaiste teemal see, et kui neid palju juurde tekib, siis on mida metsas varitseda.
Et sina otsid siis ajust naisi:) Kas sellepärast siis omale relva ei soetagi?
Olgerd kirjutas:Jah annaliisa teada tuntud Kambja kütt.
haha, normaalne

aga jahh, naiste seisukohalt, eks on selliseid, kellele naised jahis ei meeldi... aga mind on siiani väga hästi omaks võetud ja olen rahul

Vegetarian is an old indian word for bad hunter.
Ei tea miks see nii on, aga kui vaatan uue tegevjuhi pilti EJ ajakirjas nr 11 lk 16 siis tuleb peale kange tahtmine naerda. 

Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
annaliisa kirjutas:Olgerd kirjutas:Jah annaliisa teada tuntud Kambja kütt.
haha, normaalneühest mööda söitvast autost mulle lehvitati ka, siiamaani ei tea, kas keegi tuttav vöi mõni niisama
![]()
aga jahh, naiste seisukohalt, eks on selliseid, kellele naised jahis ei meeldi... aga mind on siiani väga hästi omaks võetud ja olen rahul
Ei ega mul naiste vastu jahis midagi pole:)Seltsis segasem ju.
kakuke kirjutas:Ei tea miks see nii on, aga kui vaatan uue tegevjuhi pilti EJ ajakirjas nr 11 lk 16 siis tuleb peale kange tahtmine naerda.
Hehh, huvitav miks sul siis tuju kohe nii rõõmsaks läheb selle peale ? Ise ju abielus meesterahvas

BM
annaliisa kirjutas:Olgerd kirjutas:Jah annaliisa teada tuntud Kambja kütt.
haha, normaalneühest mööda söitvast autost mulle lehvitati ka, siiamaani ei tea, kas keegi tuttav vöi mõni niisama
![]()
Need olime jah meie (tumesinise Vitaraga), kes tegid jäljeluuret ja teie jahti rohkem enam segada ei tahtnud ja kaarega minema liikusime

AndresR kirjutas:Et sina Tiit käid siis metsas naisi piilumas,ehk see oligi põhjuseks et põdrast mööda kõmmutasid:)
Et sina viilid meil vapsjee jahist ja mööda ei kõmmutanud ma mitte! Kontrolli oma andmeid!