honkomees kirjutas:Kes julgeb vastu rinda taguda, et mina pole kunagi olnud täis .... Jahimehed on ikka osa ühiskonnast, võib olla tervemata eluviisidega kui keskmiselt (nt meil ainult paar suitsumeest jahtkonnas) aga mitte imemehed. Kõik kõrged härrad, ministrid ja riigikogujad jäävad aeg-ajalt vahele purjuspäi. Ei maksa teha nägu, et jahimehed on täiskarsklased, arvan et ka mitte need viimased mudajoodikud.
Mina julgen vastu rindu taguda, et pole kunagi purjus olnud, pits jäägrit peale jahti ja enne magamaminekut ei tee halba. Kuid paraku on meie seas mehi kes nn. vanakooli mehed. Miks minna metsa külmetama, kui saab soojast autost ka lasta? Ja kes meid metsas ikka kontrollib...
Ega ennem asi ei muutu, kui tuleb generatsiooni vahetus ja jahimehed ise patulisi korrale kutuvad. Ning ajakirjandus ka mõnest heast poolest vahel kirjutaks.
Olen juba kaua oodanud mõnda telesaadet/serjaali jahimeestest, mis kajastaks jahimeeste elu nii nagu see ettenähtud on. Peab valgustama meie linnalapsi, milleks jaht vajalik on ja kuidas peale küttimise ka looduse eest hoolt kanda. Ajakirja ei viitsi paljud lugeda, ise ka sirvin aint huvitavamaid kohti, kuid telekat vaatavad kõik.
Delfi komentaarid ajavad vahel üpris marru, kuna oli jahipidamine see, mis ahvist inimese voolis. Aga vähemalt on ühiskonnal keda sõimata ja see ka asja iva.