Trofee valgendamiseks sobib ka farmitarvete kaupluses müüdav desinfektsioonivahend Toote nimetus: OKSOON 4L Toimeaine: vesinikperoksiid Tootja: Estko Hind: 240.- Väga kiirelt ja hästi teeb kolju valgeks. Olen ise kasutanud ja tean mehi kes on seda veel teinud. Soovitan .
honkomees kirjutas: mul pole õnnestunud leida apteeki kes seda müüks, mingist hulgilaost (keemiakaubandus oü) kus töö juurde kemikaale tellin, võiks kanistrikaupa tellida, aga hinnast ei tea ja kogused tekitavad küsimusi
5l 50% vesinikku maksis mingi 150 eeku.Polegi teine väga kallis
Tekkis selline küsimus, et kui seda pulbrit kasutada kopra pealuu valgendamiseks, et kas see siis hammaste värvi ka muudab kui ta küllaltki tugev lahus on?
raindrenkhan kirjutas:Tekkis selline küsimus, et kui seda pulbrit kasutada kopra pealuu valgendamiseks, et kas see siis hammaste värvi ka muudab kui ta küllaltki tugev lahus on?
Ma ei tea kuidas kopral, äkki on samuti just see kollane värv hindamise aluseks , kuid hambad tulevad ju juba keedetud kolbast suht hõlpsalt välja või kuidas? Ja lahustad ilma hammasteta.
Kui just väga kõvasti keeta siis peaks tulema hambad välja. Aga kas keegi on proovinud valgedada kopra pealuud selle lahusega?Mis hammastega juhtunud on?
Kas sa võtad hambapasta reklaami tõsiselt või tahad seda järgi teha.... Minul on enamus koprastel keedmisel hambad lahti tulnud ja valgendada pole neid vaja.
Vesinikülihapend ehk vesinikperoksiid on müügil Ingle AS-s tel.5068937 50% hind 9,68kr/kg+k.m. 35% hind 7,20kr/kg+k.m. 5L kanister hind 30kr/tk+k.m. Kas on ikka mõtet osta seda ülikallist pulbrit? Ma kõvasti kahtlen selles
Olen ka enne kolju valgendamist (st peale keetmist) kopral hambad välja võtnud.
Kuni tänaseni olen hammastes oleva sisu (hambajuur või kuidas iganes seda lihataolisest materjalist asja nimetatakse) peale keetmist suht lihtsalt kätte saanud, aga viimase kopra hammastega tekkis probleem - sisu terves osas kätte ei saanud. Viimane kobras oli ka suurim mis seni saadud, sellest tulenevalt ka hambad suured.
Kuidas selle asja hamba seest kätte olete saanud kui mingi osa peale keetmist sisse on jäänud ja oraga urgitsedes välja ei tule? Ehk peaks vesinikülihapendit hamba sisse valama või koguni terve hamba selle sisse panema, aga kas see hamba loomulikku värvust ei kahjusta?
Või ei ole hullu kui sisu hamba sisse jääb? Omale tundub küll et see asi võib haisema minna, selle asemel et rahulikult ära kuivada, aga mine sa tea...
Kui mingile asjale on keetmist väheks jäänud siis olen hiljem veel vees seda leotanud. Selliselt võtab ka lahti. Koprahammastest olen traadiga sisu välja õngitsenud ja siis surveveega kraani all, seda aegajalt inertsiga välja põrutades.