Yildiz või Frankonia.
Yildiz või Frankonia.
Odavamast otsast on jäänud silma need kaks püssi , Frankonia Gladius Jagd ja Yildiz SPZM . Frankonia kohta lugesin siin kiidusõnu aga mida üldiselt teised( kui üldse on kedagi kel antud relvadega kogemusi) arvavad.
Re: Yildiz või Frankonia.
SPZM´i olen omanud migi veiza yle aasta... ja hetkel olen täiza rahul.
hea kerge... endale isiklikul istub hästi õlga. kui ise midagi valesti ei tee siis laseb kahh hästi... aga ex vastu pidavusest ei oska mainida sest ju nii vähe aega mul ta olnud.
hea kerge... endale isiklikul istub hästi õlga. kui ise midagi valesti ei tee siis laseb kahh hästi... aga ex vastu pidavusest ei oska mainida sest ju nii vähe aega mul ta olnud.
kutsikas
SPZM-i kohta ei tea, kuid Yildiž, kui tootjat valiks mina küll väikese ettevaatlikusega. Minul ja mu sõbral on selle tootjafirma poolautomaatsed sileraudsed, mis hetkel on poe poolt tagasi Soome kvaliteedikontrolli saadetud, kuna käes on need meil olnud suvest, kuid jooksma pole neid saadudki...ei saanud ka kaupluse enda relvameister. Kirp on näiteks silmnähtavalt peal nii viltu, kui ka kõver
. Kaupluse nime ei nimetaks hetkel, kuna nende poolne tegutsemine on igati vastutulelik ja sõbralik. Loodan, et saame ka üheskoos kõigile positiivse lahendi. Aga jah, Yildiz kui selline..... 

Yildizi poole pealt olen isa kah üsna kahtleval poolel. Frankonia kohta olen nii Saksa kui mude maade fooumitest aga kiidusõnu lugenud.
TiitR kirjutas:SPZM-i kohta ei tea, kuid Yildiž, kui tootjat valiks mina küll väikese ettevaatlikusega. Minul ja mu sõbral on selle tootjafirma poolautomaatsed sileraudsed, mis hetkel on poe poolt tagasi Soome kvaliteedikontrolli saadetud, kuna käes on need meil olnud suvest, kuid jooksma pole neid saadudki...ei saanud ka kaupluse enda relvameister. Kirp on näiteks silmnähtavalt peal nii viltu, kui ka kõver. Kaupluse nime ei nimetaks hetkel, kuna nende poolne tegutsemine on igati vastutulelik ja sõbralik. Loodan, et saame ka üheskoos kõigile positiivse lahendi. Aga jah, Yildiz kui selline.....
nu egas poolautomaat relv pole ikka õige relv kahh!!!
kutsikas
Aihn kirjutas:TiitR kirjutas:SPZM-i kohta ei tea, kuid Yildiž, kui tootjat valiks mina küll väikese ettevaatlikusega. Minul ja mu sõbral on selle tootjafirma poolautomaatsed sileraudsed, mis hetkel on poe poolt tagasi Soome kvaliteedikontrolli saadetud, kuna käes on need meil olnud suvest, kuid jooksma pole neid saadudki...ei saanud ka kaupluse enda relvameister. Kirp on näiteks silmnähtavalt peal nii viltu, kui ka kõver. Kaupluse nime ei nimetaks hetkel, kuna nende poolne tegutsemine on igati vastutulelik ja sõbralik. Loodan, et saame ka üheskoos kõigile positiivse lahendi. Aga jah, Yildiz kui selline.....
Ega sellisel ütlemisel kah mingit loogikat pole!
Aihn kirjutas:TiitR kirjutas:SPZM-i kohta ei tea, kuid Yildiž, kui tootjat valiks mina küll väikese ettevaatlikusega. Minul ja mu sõbral on selle tootjafirma poolautomaatsed sileraudsed, mis hetkel on poe poolt tagasi Soome kvaliteedikontrolli saadetud, kuna käes on need meil olnud suvest, kuid jooksma pole neid saadudki...ei saanud ka kaupluse enda relvameister. Kirp on näiteks silmnähtavalt peal nii viltu, kui ka kõver. Kaupluse nime ei nimetaks hetkel, kuna nende poolne tegutsemine on igati vastutulelik ja sõbralik. Loodan, et saame ka üheskoos kõigile positiivse lahendi. Aga jah, Yildiz kui selline.....
Ei tea mis põhjusel sa sellist asja väidad?Tundub väga seosetu väide olevat,kui tahad poolautomaati maha teha siis võid ennast täpsemalt väljendada.Mul omal kah poolautomaat ja linnujahis(kus ma seda kasutan) on väga edukas asi!
AndresR kirjutas:[Ei tea mis põhjusel sa sellist asja väidad?Tundub väga seosetu väide olevat,kui tahad poolautomaati maha teha siis võid ennast täpsemalt väljendada.Mul omal kah poolautomaat ja linnujahis(kus ma seda kasutan) on väga edukas asi!
Ju om ullike... Seda juttu peaks nt Tom Knappile või mõnele teisele õigele spetsile rääkima. Ju arvaks ka, et ullike..
AndresR kirjutas:Aihn kirjutas:TiitR kirjutas:SPZM-i kohta ei tea, kuid Yildiž, kui tootjat valiks mina küll väikese ettevaatlikusega. Minul ja mu sõbral on selle tootjafirma poolautomaatsed sileraudsed, mis hetkel on poe poolt tagasi Soome kvaliteedikontrolli saadetud, kuna käes on need meil olnud suvest, kuid jooksma pole neid saadudki...ei saanud ka kaupluse enda relvameister. Kirp on näiteks silmnähtavalt peal nii viltu, kui ka kõver. Kaupluse nime ei nimetaks hetkel, kuna nende poolne tegutsemine on igati vastutulelik ja sõbralik. Loodan, et saame ka üheskoos kõigile positiivse lahendi. Aga jah, Yildiz kui selline.....
Ei tea mis põhjusel sa sellist asja väidad?Tundub väga seosetu väide olevat,kui tahad poolautomaati maha teha siis võid ennast täpsemalt väljendada.Mul omal kah poolautomaat ja linnujahis(kus ma seda kasutan) on väga edukas asi!
Ega jah, ei kujuta kah väga ette 91 cm raudadega kaheraudset hanejahiks nagu seda poolautmaat Fabarm SuperGoose jms ... on

SPZM on täpne,kerge ja hea relv. 

Eraser kirjutas:Ega jah, ei kujuta kah väga ette 91 cm raudadega kaheraudset hanejahiks nagu seda poolautmaat Fabarm SuperGoose jms ... on
nu ja mis suure eelise see 91 cm siis annab mu kahe torulise ees???
et siis kitkub su haned kahh ära??
kui on mõistust, tahtmist ja jahi indu ajab see kahe raudne vägagi ilusti asja ära... nu muidugi ei saa ma järjest 5-6 lasku teha nagu te poolautomaadi omanikud...
kutsikas
Kas Frankonial ka mingid elutähtsad osad on alumiiniumist nagu seda on Yildiz´el?
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
kakuke kirjutas:Kas Frankonial ka mingid elutähtsad osad on alumiiniumist nagu seda on Yildiz´el?
Räägi parem, mis seal Yildizel alumiiniumist on (kardan juba vastust)?

Eraser kirjutas:
Ega jah, ei kujuta kah väga ette 91 cm raudadega kaheraudset hanejahiks nagu seda poolautmaat Fabarm SuperGoose jms ... on
Ega mis seal vahet on kas kaheraudne või poolautomaat laske saad ju teha ikka kaks.

Ega mis seal vahet on kas kaheraudne või poolautomaat laske saad ju teha ikka kaks.
Rohkem mehi jahti!
Jäljekütt kirjutas:Eraser kirjutas:
Minuteada poolautomaadiga ikka 1+2 reegel,niiet 3.
Viimati muutis Anti, T Dets 09, 2008 7:50 pm, muudetud 1 kord kokku.
http://beta.album.ee/antilaht