Tänud Bighornetile hariva loengu eest, mõtlesin kaua kas vastata,kuna olemas väike võimalus et laed ka omale padruneid ise siis tunnen olevat ennast kohustatud teatama järgmist: palun lõpeta koheselt jällelaadimine:osale kindlasti järgmisel laadimispäeval sest selliste teadmistega võib olla ohus sinu tervis-silmnägemine. tähelepanu juhtimine jällelaadimis reegli vastu nr.2. :JÄLLELAADITAVA HÜLSI VISUAALNE VAATLUS ja seda põhjusel et kui nüüd mitmeid kordi laetud hülsside halgemisest sul aimugi pole siis võibki tekkida olukord kui halgenud hülsist välja tungiv gaas paiskub sulle vastu silmnägemist.enamustel lukukodadel selline gaasijuhtauk olemas aga mitte kõigil. tean seda omast kogemusest-läks õnneks.
samuti sinu väide "POLE NEIL NORMA HÜLSSIDEL HÄDA MIDAGI" sellise uskumatu Toomase jutuna tundub nii mulle kui minu tutvusringkonnale.
Kaidojaht pakkus meile kõigile samuti sarnaseid probleemseid Norma hülsse näha kuid keegi polevat huvi tundnud asja vastu, sellised selgeltnägejalikud väited POLE NEIL HÄDA MIDAGI asja ennast nägematta väga.

tundub.
Mürka külas olles (kutsikaid vaatamas)tõdes samuti katsemeetodile tuginedes et jama jah.
Loodan et Teadjamiis ka lähiajal läbi astub,võibolla siis hakkad uskuma?
See termin"MAHA KARASTAMINE" pärineb ühelt Kolhoosi sepalt Põlvamaalt, kus kunagi töötasin.
Ei väidagi et Norma hülsi kraed term töödeldud,see ikka Lapua värk Soomes. pole see krae kuumutamine ka seal imelisem kui et kahe põleti vahelt kestad läbi lähvad.(vähemalt varem) ja kesta eluea ning korduskasutamise paremaks muudab.
kahju et Lapua enam testis lastud padrunite kesti ei müü -olid minu meelest parimad mida näinud ja hind ka 2eeku. tk.