No nii hull see asi nüüd vast ka pole ,et ajumehed kartma peaksid,lisaks vestile peaks nagu suud ka paotama,muidu pole sellel ajul ju mõtet! Ja muidugi niisama siia sinna keegi ei pauguta ,toru ikka vast vähemalt looma suunas

Pigem on küsimus valesti püstitatud! Just kütiliini mehed võivad üksteist suures sabinas maha lasta! Ja soovitus on selline ,et ärge pange igat nohikut ,kes sõna suust ei saa jahi juhatajaks,kuigi ta võib igati tubli jahimees ju olla,aga juhatama ei sobi.Jahil peab ikka mingi kord olema ja esmane korra hoidja on teadagi kes! Pole ju rohkem vajagi kui sellised umbes summijad ilma relvata ajusse v koju ! Kuigi üks naljakas juhus meenub minulegi! Aastaid tagasi oli meil pundis üks "kõva kuulmisega" papi.Aeg oli selline ,et polnud ei vinte ,ega raadiosaatjaid ja kuidas siis teada anda milline loom kukub.Räägin siis rivi ees ,et kui vasikas tabatud ,teete oma
kaherautsest dublee õhku.To papi vaatab mind kogu selle jutu vältel ja kui ma siis küsisin ,et kas tema ka aru sai oli vastus--jah,jah ,ei kährikuid ma laskma ei hakka ,need löön kaikaga maha

Ja nii ma seekord suure naeru saatel käega lõingi!
Veel hirmust rääkides ,ei maksa unustada ,kuidas see ajus ajumeeste poolt tulistamine ikka käib /ei käi! Meie oleme kokkuleppinud ,et ka koerale ei lähe keegi kütiliinist enne keegi peale ,kui koeramehelt on selleks antud raadio teel luba,ta ise kaugel.Oli siin mitu juhust ,kui mees hiilis ka seale ja koerale ligi ,nägemata ,et ka koeramees sealsamas on.Õnneks nägi koeramees hiilija ära.
Koera laskmisi on ennegi ette tulnud ja tuleb ka kindlasti edaspidigi,see on kole teema ja asjatult ei loe koramehed teile kallid jahikaaslased iga jumala kord metsa minnes ,et ärge koeri maha laske

Hoitkem siis end tagasi