relvakapi joonised
relvakapi joonised
Mul on soov lasta valmistada relvakapp. Kas keegi on lasknud teha või ise teinud ja on olemas jooniseid, kust spikerdada?
Re: relvakapi joonised
Ma ise tegin kunagi joonised ja lasin nende järgi kapi omale teha, kuhu 4 toru vähemalt sisse mahuks.
- Manused
-
- Relvakapp_1.pdf
- (34.31 KiB) Allalaaditud 1636 korda
-
- Relvakapp_2.pdf
- (11.32 KiB) Allalaaditud 1101 korda
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
Suurimad tänud, Kakuke
Tundub , et senjoor Kolubok jagab asja 

Tasub läbi lugeda ka see:
(1) Relvakapp peab tervikuna olema valmistatud vähemalt 3 mm paksusest teras(raud-)plekist, millel on vähemalt üks turvalukk. Relvakapi võti asub relvaomaniku valduses või on peidetud selliselt, et oleks välistatud selle sattumine kõrvaliste isikute kätte.
(2) Relvakapis peab olema vähemalt kaks eraldi lukustatavat laegast, millest üks on ettenähtud laskemoona ja sütikute ning teine püssirohu hoidmiseks.
(3) Ainult padrunite ja/või sütikute hoidmisel võib relvakapil olla üks eraldi lukustatav laegas.
Allikas: https://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=12819852
Seega kui tahta ka püssirohtu hoida, siis vaja kappi ehitada 2 laegast. Sellist kappi ma alles hiljuti otsides Eestist ei leidnud. Läksin seda teed, et teen tulevikus ühe laeka ostetud poekapile juurde.
(1) Relvakapp peab tervikuna olema valmistatud vähemalt 3 mm paksusest teras(raud-)plekist, millel on vähemalt üks turvalukk. Relvakapi võti asub relvaomaniku valduses või on peidetud selliselt, et oleks välistatud selle sattumine kõrvaliste isikute kätte.
(2) Relvakapis peab olema vähemalt kaks eraldi lukustatavat laegast, millest üks on ettenähtud laskemoona ja sütikute ning teine püssirohu hoidmiseks.
(3) Ainult padrunite ja/või sütikute hoidmisel võib relvakapil olla üks eraldi lukustatav laegas.
Allikas: https://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=12819852
Seega kui tahta ka püssirohtu hoida, siis vaja kappi ehitada 2 laegast. Sellist kappi ma alles hiljuti otsides Eestist ei leidnud. Läksin seda teed, et teen tulevikus ühe laeka ostetud poekapile juurde.
Ma ise ka mõelnud selle peale, aga jõudsin välja selleni, et tegelt oleks vaja rohule ja sütikutele eraldi seifi. Kui kasutada mitut erinevat rohtu ja sütikuid osta korraga vähemalt 1000 suuri ja väikseid siis läheks relvakapp liiga suureks. Minu joonistatud kapp ongi 3mm lehest, va. uks. See sai 4mm paks tehtud, kartuses, et järsku õhem tõmbab kõveraks.
Seif võiks olla numbrilukuga, et seal sees hoida relvakapi võtit. Korralikuma turvaluku võti on liilat suur kobakas, et seda igapäevaselt taskus kaasas kanda, aga lapsed jälle võivad selle igalt poolt välja kaevata.
Seif võiks olla numbrilukuga, et seal sees hoida relvakapi võtit. Korralikuma turvaluku võti on liilat suur kobakas, et seda igapäevaselt taskus kaasas kanda, aga lapsed jälle võivad selle igalt poolt välja kaevata.
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
Trevist oleks küsimus? Kas ise tehtud relvakapi või poest soetatud kapi hinnavahe on suur ja mis see olla võiks
Plaan endale kappi soeatada aga nüüd ei teagi kas osta või lasta teha 

mõtle mitu korda sihi üks kord