Ma ise mõlgutasin suht sama rada, mis sinagi. Otsustavaks sai selle hetke rahakott. Pidasin kenasti Losiga jahti. Kui aus olla, siis täiesti meeldib. Miinusi on ka, padrun tuleb kenast osavalt ja suht jõulise liigutusega rauda tõmmata, muidu võib kinni kiiluda, aga selle harjutab omale kiiresti sisse. Teine asi on logisev salv (teeb mõnikord lisakolinat, mida jahis kuulda ei tahaks) ja siis püssirihma kinnitused. Kui rihm peal, pole hullu, kui rihma ei ole, siis tuleb teip peale tõmmata. Lahtist sihikut vastik regullida, mina leidsin sobiva moona. Hiljem panin Zeissi peale

ja kärab küll. Ja see jutt, et võtab põdra pikali... võtab, sea võtab pikali, rebase võtab pikali, täismantliga saab nahka ka. Kitsi olen ka sellega laskma hakanud, seda küll tänu optika headusele (.222 Bushnell ei saa lähedalegi). Püss istub poest saadud lae kohta hästi õlga, laseb ikka 3-4 cm tiheduse välja. Kui tiiru moonaga natukene vaeva näeks (see asi tuleb ka ette võtta), saaks arvatavasti tiheduse paremaks. Ei ütle, et Tikka paremat tihedust annab. Pigem on omal seal taga vaja tulemus ära lasta. Ahjaa, rebastest olen ka põhilise hulga lasknud sellest püssist, kuna palju pean üsna hämaral ajal seda rebasejahti. Päeval ka kuidagi parem lasta (eks muidugi mingi osa optikal, aga püss istub ka normaalselt).
Joosep ütles päris hästi, mine poodi ja vaata! Kui mul sel hetkel oleks rohkem raha olnud, oleks Tikka kasuks otsustanud, hetkel aga ei kahetse ostu üldse. Tikka korral poleks ka kahetsenud

Ps, Los 7 on sinna 8 k kanti, optika tuleb muidugi juurde osta. Kui sinna 15-16 k juurde jääda tahad, siis on saada päris talutavaid punatäpiga optikaid. (foorumist leiad kindlasti midagi).
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...