.
Sileraudse kuulid
Sileraudse kuulid
Pole küll duplex aga selline näeb välja Rc PALLA, täna lasin kuldi 20 sammu pealt pool viltu tuli peale.Kaelast sisse ja õhk õrnalt puudutas käpa kohal selgroogu.Mats ja maas,rinnak jooksis hetkega verd täis ja valmis.Verevalumitest mitte haisugi.Aga kui oleks tabanud kuskile käpa konti....siis ma ei tea,kui ta juba paljas lihas muutub selliseks pudruks,mis ta siis kondiga teeb.

.
.
Viimati muutis andrus, L Veebr 14, 2009 4:44 pm, muudetud 2 korda kokku.
jahismurf
-
Re: Läti Dupleks'i kuulid sileraudsele

-
Re: Sileraudse kuulid
Olen 3 siga lasknud RC4 Palla-ga, kesikud kukkusid kopsupauguga, kuul killustus tõesti. Põrsal "vedas" südame minema, ainult auk jäi järele! Selle kuuli täpsus on minu püssist erakordselt hea!
Kuskil keegi soovitas selliseid kuule . Täiesti tundmatu looma nahk minu jaoks . Saan nädala pärast karbikese laadimiseks , eks siis ole näha millega tegu . Väidetavalt juba 40 aastat tootmises olnud ja pidavat hästi sobima nii tiiru kui jahile . Lihtne on see kuul küll ...
- Manused
-
- 0055713500 - BPI AQ Shotshell Slug 12 Gauge 1oz.jpg (10.79 KiB) Vaadatud 21257 korda
Sarnased ainult sabaosas sirged sooned on(olid) ka mul veneajast olemas, täpselt sellist ei mäleta
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
honkomees ,küllap mõtlesid neid VJATKA nimelisi,ümar natuke tilga moodi ribidega ja plastmassist kausikujuline seib taga.Üks kehvemaid kuule millega omal ajal lastud sai,fakt et rauast nad välja ronisid aga märki nad kartsid lennates kuidas just tuju oli ja mitte sinna kuhu sihitud sai.
- Priidik Õun
Kas see ?
URL: http://www.hot.ee/sillutaja//IMG_1746.JPG
Kui hobu on surnud on tark sadulast maha tulla.
-
Priidiku pildil peaks olema üks esimesi Polevo kuuli variante. Sai kunagi selliseid ka ise laetud 16 cal. Need jooksid küll suht hästi.
mina lasin selle priidiku pakutud kuuliga poisikesest peast oma esimese seagi 

looma tuleb otsida jälgede lõpust
hagijas kirjutas:mina lasin selle priidiku pakutud kuuliga poisikesest peast oma esimese seagi
Mina kasutasin kunagi ka 16cal neid POLEV2 kuule.Ainult augu pressisin terava naaskliga sügavamaks ja ka koonusesse vähe rohkem. Lõi ilusasti kuuli looma sees kildudeks, ei mingeid suuri verevalumeid ja maha võttis hästi. Aastaringne pauk 2gr Bars rohtu taga.Need kuulid kerged ja tahavad rohkem rohtu, siis lendavad ka kompassi järgi 100m peale sinna kuhu sihid.Lased siledast nagu noore vindiga.
Priidik Õun kirjutas:Kas see ?
Ei tea öelda, mu Wimax-net ei suuda seda pildijurakat lahti võtta, ikka kerib ülemise serva lahti, kust veel kuuli näha pole ja siis "Done"
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
Ellnimetatud kuulid nüüd ära proovitud . Tiiru tulemustega igati rahul . Kuule palju polnud , oleks tahtnud rohkem katsetada . Lasin 35 meetrile , 50 ja 75 peale . Lähematele distantsidele kahe erineva rohukogusega . Tulistatud sai tavalisse püstoli lehte . 35-50 meetril 5 kuuli hajuring nr. 8 alas . 75 meetril olid kõik ilusti mustas või vähemalt puutusid seda . Tahab saada korraliku laengut , ehk siis suuremat algkiirust . Arvan ka , et silinder raud tuleb asjale kasuks .
Hetkel kiirusi ei mõõtnud , polnud aega nii suuri ettevalmistusi teha . Tellin kindlasti juurde , et neid täpsemalt läbi katsetad .
Hetkel kiirusi ei mõõtnud , polnud aega nii suuri ettevalmistusi teha . Tellin kindlasti juurde , et neid täpsemalt läbi katsetad .
-
Eerik kirjutas:Ellnimetatud kuulid nüüd ära proovitud . Tiiru tulemustega igati rahul . Kuule palju polnud , oleks tahtnud rohkem katsetada . Lasin 35 meetrile , 50 ja 75 peale . Lähematele distantsidele kahe erineva rohukogusega . Tulistatud sai tavalisse püstoli lehte . 35-50 meetril 5 kuuli hajuring nr. 8 alas . 75 meetril olid kõik ilusti mustas või vähemalt puutusid seda . Tahab saada korraliku laengut , ehk siis suuremat algkiirust . Arvan ka , et silinder raud tuleb asjale kasuks .
se pystoli märkleht ei ytle mulle midagi, palju oli grupi läbimõõt millimeetrites?
kuidas se saba seal tina otsas kinni istub kas kruviga?
Mis oleksid sobilikud sileraudse kuulid põdra jaoks?
see mis raust parema tiheduse annab,mul ülemine brenneke originaal ja alumine dublex 50m kuulid kõrvuti ilma vaheta