Kahju muidugi, et tabeli 222Rem-i valik teemale ei vasta.

kult kirjutas:Vaidlused lähevad kohati päris kuumaks,tegelikult kumab siit läbi 222 pooldajate väide ,et "tongipüssiga" on võimelised paljud meist täpsemini laskma.Tuuakse siis see riistapuu poest ja mis selgub,pärast mõningast proovimist selgub ,et mida pauk edasi seda s.....maks tulemus läheb.Ja nii see jama hakkab ,mees ei saa pukistki loomale kas siis üldse pihta v lähevad vigased metsa ja no ühisjahil kütiliinil selline vend ju lausa ohtlik,ei või iial teada keda või mida maha lastakse.Vot just selliste jamade pärast olekski minu arvates mõistlik lubada mõningatel juhtudel kasutada 222 -te. Ja olgem ausad,selliseid rohelisi ,kes oma "kahuriga " toime ei tule ikka leidub päris ohtrasti.Kogenud meeste käes ,kes teavad ,miks ja kuidas-no miks mitte kellel saab midagi selle vastu olla
![]()
See muidugi kõigest minu nägemus asjast!
andrus kirjutas:Selle jaoks ongi laskekatsed.Kui lastud ei saa, jahile asja ei ole.Mitte,et lubame peene kaliibri(mis nagu näha RWS-i arvates ei anna välja maksimumi kitsegi jaoks,vaatamatta sellele,et RWS on saksa tegija ja saksamaal on 222 seajahis lubatud kaliiber jne jne) las siis lasevad sellega kui muuga pihta ei saa.
Andke andeks aga lolli juttu ajate.
honkomees kirjutas:Minu tagasihoidliku arvamise järgi oleks nö universaalne kaliiber, millega saab suure looma maha ja silm alati (ka algajal ja pisemal mehel) terveks jääb, rootsi mauser ehk siis 6,5x55SE
kakuke kirjutas:Huvitav, nii palju, kui ise saanud katsuda (lasta) 6,5x55 se´d siis minu kogemus vastupidine 308´ga. 6,5 liigitaks tagasilöögi osas sinna 222 kanti asjaks.