Mõnele tundub müstika, et lastakse 100 m peale ja teistele müstika, et 5 m peale. Selle jaoks on lasketiir, kus saab enne koprajahti käia ja proovida kuidas on 5 -50 m peale lasta. Ma olen vintpüssiga lasknud u 10 looma 5-10 m pealt, siledaga olen ka lasknud

Vintpüssiga, kas just 100 m tuleb kaugem kobras, aga sinna kanti ja see loom istus jääl (päris pähe ka ei lastnud, võtsin nõksa alla). Kobras liigub mingitel aegadel üsna vara kuid enamasti jääb see magusam osa ikkagi pimedamasse ossa, kui mitu korda olin näinud kuidas hele oks liigub, aga kobrast enam ei seleta, siis läksingi vintpüssile lõplikult üle.
See tarkus päris hea, et kui vees rabeleb, ära uuesti lase, mul samuti enamus selliselt uppunud, hea kui pärast üles leiab (ahaa, enamus selliselt uppunud on haavlitega lastud).
Ja liikumisaegadest, kevad on... liikumine sõltub kohast, põhimõtteliselt, rahulikus kohas võivad liikuda üks kõik mis ajal, 24 h vältel. Üleeile (või päev varem) käisin ka jahil, vastu pimedat ilmus koprapesast, pesa otsa 2 kogu... nii eelmise aasta kutsika suurusega. Mõlemad kährikud surid ära

Ju siis kopra poolt kuhil maha jäetud. Paha, et kobrast kohal pole, aga hea on see, et ülevalpool on elu käimas ning foorumlaste jahiks loomad terved.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...