gunnar kirjutas:Olen mõõtnud, mul ukse eest seapukki 89km
Kartuleid sa ilmselt ei kasvata omale

gunnar kirjutas:Olen mõõtnud, mul ukse eest seapukki 89km
kult kirjutas:Ja ei tea millise reegli vastu ma nüüd jälle eksisin,et postitus kustutatiKas on väga suur patt kui inimene on muukeelne ja seda julged temalt küsida? Au temale ,kui ta seda on ja eesti keeles ikkagi kirjutab ,samas on siin nähtud mehehakatisi ,kes oma emakeelt pole suutnud mingilgi tasemel selgeks õppida! Samas küsiks muretsejalt,et kus sa senini hingekirjas oled olnud,või on mõned jahinduskursused just äsja lõppenud?
karet. kirjutas:Tere meil omalgi palju mehi ja noori tuleb palju peale võõral väga raske liikmeks saada (ma tartumaalt sorry).
Kellapoiss kirjutas:Osta maad.See ju praegu suht odav.Siis kergem kohalikega sulanduda.Ja jõuad asjale veel lähemale.Nähakse,et mehel asjaga tõsi taga.
andrus kirjutas:Hea idee on ju osta ja lausa 10ha.Kallid kodanikud selle jaoks on ju vaja ka raha.Püüaks elada reaalsuses,osta lambist kuhugile 10ha selleks,et saaks hakata seal väikeuluki jahti pidama.
duv kirjutas:Üle 10 ha vist juba võimalik väikeuluki luba taotleda...
sammal.habe kirjutas:kas vahepeal on toimunud seadusemuudatus, millest ma kuulnud pole?
duv kirjutas:Üle 10 ha vist juba võimalik väikeuluki luba taotleda...