Ja siis räägitakse ja kirjutatakse kuidas peaks jahimehed oluliselt oma laskeoskust parandama no kuida **** sa parandad kui tiiru ei saa

Hannes kirjutas:Küsimus siis selles, et EJS- iga puudub hetkel veel kirjalik leping millisega siis sätestataks tiiru kasutamine jahimeeste poolt. Teiseks on kinnitatud KL Tallinna Maleva poolt Männiku lasketiiru ajutine kasutuseeskiri, milline reglemeteerib üksikasjalikult kogu tiiru kasutamise - detailselt.
Tõsi on see, et praegune laskeinstruktor kes on üksi tööl ei jõua igat laskurit üksikult juhendada ja valvata - kuigi seda ta tegema peaks. Sellest lähtuvalt ei saagi puhkepäevadel KL Männiku tiirus lasta. Edaspidiselt peaks selles vallas olukord paranema, kuid puhkepäevadel ei saa ka edaspidi lasta eraisikud. Kaitseliitlastega on teine lugu sellepärast, et siis toimub laskmine organiseeritult ja vastava kehtiva litsentsiga laskeinstruktori läbiviimisel ning laskekäsu järgi milline on omakorda kinnitatud malevapealiku käskkirjaga. Loodan, et suutsin selle lühida seletusega natuke selgust tuua.
no aga värbamisjutuks ikka kõlbabmustlesk kirjutas:... Sellist asja ei ole, et moona vabalt käes ja lähed teed trenni millal ise tahad.
mustlesk kirjutas:Ma olen juba 95 aastast vist kaitseliidus, aga mina küll ei ütleks, et piiramatult paugutada saaks. Kõik käib ju organiseeritult, korraldatakse umbes korra kuus laskepäev instruktoriga, kirjutad hunnikule paberitele alla ja saad siis lasta ca 40-50 pauku. Sellist asja ei ole, et moona vabalt käes ja lähed teed trenni millal ise tahad.