Tore oleks ju  ka teada, mida teised söövad ehk kui oled midagi maitsvat valmistanud, paku teistelegi.
			
		
		
			- 
				
																			
								Kaupo Kindsigo							 
									
		- Postitusi: 1059
 		- Liitunud: E Nov 22, 2004 11:57 am
 		
		
						
						
		
		
						
					
													
							
						
									
						Postitus
					
								Postitas Kaupo Kindsigo » 
			
			
			
			
			Kui mõni sõber elab Soomes Kemi-Tornio piirkonnas, pole hülgeliha tellimine eriline kunst... 
 Kas tõesti on eestlased minetanud oskuse hüljest küpsetada või keeta?
Kihnu Virve teab vist paremini kui jahimehed... 

 
			
			
									
						
										
						 
		 
				
		
		 
	 
				
		
		
			- 
				
								sammal.habe							
 
									
		- Postitusi: 1180
 		- Liitunud: P Jaan 04, 2004 7:43 pm
 		
		
						
						
		
		
						
					
													
							
						
									
						Postitus
					
								Postitas sammal.habe » 
			
			
			
			
			kihnlase laual on nott olnud ka kõige kurjema keelu ajal. aga sellest ei tohi siin foorumis kirjutada.