Koera saab kaaluda vannikaaluga. 1. Astuge kaalule ja leidke oma kaal.
2. Võtke koer sülle ja astuge uuesti kaalule. Kahe kaalu vahe annab koera kaalu.
Oluline teada ravimite manustamisel.
Sama meetodit olen kasutanud kobraste kaalumisel.
Koera kaalumine.
Re: Koera kaalumine.
Beretta kirjutas:Koera saab kaaluda vannikaaluga. 1. Astuge kaalule ja leidke oma kaal.
2. Võtke koer sülle ja astuge uuesti kaalule. Kahe kaalu vahe annab koera kaalu.
Oluline teada ravimite manustamisel.
Sama meetodit olen kasutanud kobraste kaalumisel.
Tore küll aga kui ikka ise kaalud sinna kaalu maksimaalse väärtuse lähedale siis see asi ei taha hästi töötada

Ka halb kogemus on kogemus!!!!!
No koerte rohud tavaliselt nii kümnekiloste intervallidega tehtud. Kui mul laika kaalub kas 23 või 29 kilo, siis antakse ikka kolm tabletti a´10 kilosele loomale. Ja kui sa ta kord kliinikus oled ära kaalund, siis see paar lisakilo mis hooaja eel talle selga on kasvanud, nüüd küll asja ei muuda.
P.s. Koer istub käskluse peale kaalule, kliinikus. Kui ma asjast õigesti aru saan siis see nn vannikaal??? on midagi pisemat, kuhu koera p... ei mahu.
P.P.S. Enda kaalumine on ainlt üks stressi allikas, seda pole meile vaja.
P.s. Koer istub käskluse peale kaalule, kliinikus. Kui ma asjast õigesti aru saan siis see nn vannikaal??? on midagi pisemat, kuhu koera p... ei mahu.
P.P.S. Enda kaalumine on ainlt üks stressi allikas, seda pole meile vaja.
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
Kellel tekitab stressi, kelle näitab koos koeraga ainult ----
Võta siis kinni palju keski kaalub
Viimati päälinnas Toometi kliinikus käies jalutas elajas välisukse kõrval olevast spetsiaalsest koera kaalust üle- vahe oli minu "kaalumisega" 2 kg koera kasuks
Suure koera puhul jah see ravimi kogus naa kole ei ole aga väikese elaja puhul ei tahaks nagu eriti eksida. Nüüdseks elajas täiskasvanud ja naa palju enam kaal ei muutu.

Viimati päälinnas Toometi kliinikus käies jalutas elajas välisukse kõrval olevast spetsiaalsest koera kaalust üle- vahe oli minu "kaalumisega" 2 kg koera kasuks

Suure koera puhul jah see ravimi kogus naa kole ei ole aga väikese elaja puhul ei tahaks nagu eriti eksida. Nüüdseks elajas täiskasvanud ja naa palju enam kaal ei muutu.
ikka lõbusalt
- Priidik Õun
Selline võimalus: http://www.hot.ee/sillutaja//DSC01231.JPG
Kui hobu on surnud on tark sadulast maha tulla.
Tegelikult tahtsin ju soovitada kuidas saab kobrast kaaluda, et ei oleks lihtsalt siga suur või konnapoeg väike.
Priidik, ae ! Palju see koer kaalub? Pannud tassud naa kenasti skaala peale nagu häbelik plika, mette ei näe lugeda.
Enda kaalumise asemel saab kasutada ka kaudsemaid meetodeid- näiteks isiklik igapäevane püksirihm. Kas see vähem stressi tekitab....
Priidik, ae ! Palju see koer kaalub? Pannud tassud naa kenasti skaala peale nagu häbelik plika, mette ei näe lugeda.
Enda kaalumise asemel saab kasutada ka kaudsemaid meetodeid- näiteks isiklik igapäevane püksirihm. Kas see vähem stressi tekitab....
Grumpy old man
- Priidik Õun
[quote="Beretta"
23 kilo kaalub. Talvega võttis viis kilo alla.
23 kilo kaalub. Talvega võttis viis kilo alla.

Kui hobu on surnud on tark sadulast maha tulla.