Tavaliselt käib sileraudne nr 5 või 6 haavlitega, aga auke üsna palju ja lähedalt jääb räbal järele. Pole kogemust .222 kaliibriga, kas ei tee liiga suurt auku

honkomees kirjutas:Pole kogemust .222-ga. Millise augu see täismantliga nii väiksele loomale jätab?
honkomees kirjutas:Venelased kirjutasid kunagi, et Barsi 5,6 mm padruni sisse on tehtud üleminek spordikapadruniga laskmiseks. S t et on kaasas sihuke väikeeluki püss ja kui vaja hästi lähedalt lasta sellist väikest looma, siis pistab selle ülemineku koos spordikapadruniga rauda ja saab ka nt nugist lasta. Kas keegi teab selle hankimise võimalusest?
eeru kirjutas:.222rem ei hakka ta korralikult jooksma. Kõik "salaküti" riistad tehakse kellegi poolt valmis. Olen kohanud netis võimalust see tehasest tellida. Kas sellised ajad eipeaks lõppema. Ausalt ja seaduslikult soetatud relvaga on hoopis mõnusam metsas viibida
honkomees kirjutas:eeru kirjutas:.222rem ei hakka ta korralikult jooksma. Kõik "salaküti" riistad tehakse kellegi poolt valmis. Olen kohanud netis võimalust see tehasest tellida. Kas sellised ajad eipeaks lõppema. Ausalt ja seaduslikult soetatud relvaga on hoopis mõnusam metsas viibida
.222 rem muidugi ei hakka, raua läbimõõt ju teine. Rääkisin ikka Barsist, millel padrun 5,6x39 ja toruläbimõõt sama mis spordikal. Sellest kirjutas keegi vene mees, andes kasutaja hinnangut oma Barsile ja tõi selle ühe vähesena välja just positiivse külje pealt, et on mitmekülgsem. Saab lasta suuremat looma (hunt, kits jne) ja kaugemalt maalt ja väikest looma või lindu läheda maa pealt ja ei lõhu ära.
Aga miks salaküti relv? Ma mõtlen ikka täiesti seaduslikku relva. See üleminek olla tehtud Barsi padruni sisse. Kakuke küll propageerib, et iga kord lähed jahtima kindlat looma aga tegelikkuses avad väikeulukituusiku, võtad püssi ja lähed jahtima üht looma, aga kohtad hoopis teist, keda ka tahaks jahtida. Ja kui sul ebasobiv püss kaasas on, siis on ikka loll tunne küll. Aga nii, et pistad ülemineku rauda ja ongi teine püss valmis, oleks ju väega hea. Sellist kombit pole näind, et oleks nt .223/22LR või midagi taolist. või keegi on