No aga kohe tulevad ju suured mõttetalgud.... käige mõte välja,foorumis halamine ei vii kuhugi

priitorm kirjutas:-Kui keegi väidab, et ta söödab söödaplatsil sigu selleks, et selle ümbruskond vähem songitud saaks, siis on see (vabandage väga) jama. Tegelikkus on vastupidine, siga songib nagunii (miks?, vt minu eelmist postitust).
Hunter30-06 kirjutas:No aga kohe tulevad ju suured mõttetalgud.... käige mõte välja,foorumis halamine ei vii kuhugi
hendrik kirjutas:Jama jah... Üks Eesti suurimaid põllupidajaid pesitseb mu jahipiirkonnas. Aastaid. Viimased paar-kolm aastat on kultuuridest 100-200m kaugusele rajatud suuremad platsid ja ennäe imet - sigu käis kultuure külastamas KORDI vähem. Kordi nii külastuste arvu kui ka rikutud pindala poolest. Platse on rajanud põllupidaja ise. Räägime siis kultuuride pindalast selles kohas 500ha kanti ja platse 4 - söögimaterjali tonnides. Nii suvel kui ka talvel küttimine efektiivne.
Osades kohtades on ka elektriaiad, need on veel tõhusamad. Kokku kultuure pea 1500ha
hendrik kirjutas:Jama jah... Üks Eesti suurimaid põllupidajaid pesitseb mu jahipiirkonnas.
priitorm kirjutas:Ere näide sellisest suhtumisest siis siin:hendrik kirjutas:Jama jah... Üks Eesti suurimaid põllupidajaid pesitseb mu jahipiirkonnas.
Palun üritage sarnast keelekasutust avalikkusega suheldes vältida. Suhted eraomanikega võiksid ju paremad olla?
priitorm kirjutas:... kuid on oluline vahe kas öelda maaomanikule: "teie pesitsete oma maaga meie jahimaal" või hoopis: "meie jahimaa asub ka teie eramaal". See näitab ära siiski suhtumise eramaadesse ja nende omanikesse. ...
22LR kirjutas:Maaomaniku ja jahimehena on mulle arusaamatu väljend "hüvede nautimine ja kasu saamine". Kes tegelikkusega vähegi kursis nii ei arutle. Oled SA ise ikka jahimees? Minu jaoks on jaht hobi,millele kõvasti peale maksta tuleb.