Suured tänud kõigile, kes kohale tulid ja endast parima andsid, et üritus meeldivalt sujuks. Erilised tänud Reinuvaderile, kes atv kohale tõi, mis oluliselt hõlbustas tööd lehtede vahetusel. Omalt poolt tänaks veel kokaonu Feeni supi eest ja tulejoone kohtunike Kulti, Kult juuniorit ja märkide joonel meie foorumi Marti ja Mart Tasast. Mardile veel tänud esimese koha auhinna välja panemise eest.
Võistlusest. Ilm oli super võrreldes eelmise päeva õhtuga, kui käisin tiiru ette valmistamas. Siis sain märjaks nagu vette kastetud kassipoeg. Hommikul ärkasin ülesse ja välja vaadates oli esimene mõte, et no hakkab peale. Tuli nagu oavarrest. Ennast panin riidesse ka tulles vastavalt, aga ilmataat halastas, isegi lõõskavat päikest polnud. Sadama hakkas tiirus korralikult alles siis, kui Feeniga kola koristasime.
Nagu ees pool öeldud, tase on kõvasti tõusnud, aga samas näen ise veel suurt potensiaali edasi minna. Alguses valitud ja nüüd püsinud märkleht (märklehe 10 1 toll) tundub vähemalt praegu igati sobilik olema 300m jaoks. Pole liiga kerge ja samas ka mitte midagi üle mõistuse rasket. Samas iga pisimgi viga saab selle maa pealt karistatud.
Ise olen varem tundnud ja sain ka see kord kinnitust enda põhjal, et selline jahiks universaalne tehnika ei rahulda ennast. Antud ala jaoks oleks tegelikult vaja oma tehnikat. 222 Rem jääb ka nõrgaks pikema maa peale. Peenikestest ruulis selgelt 22-250, millel võhma rohkem.
Võrreldes varajasemaga oli ka märklehtede joonel pilt hoopis teine. Kui varem oli palju auke ka alumistes pappides lehtede all, siis see kord olid all vaid mõned üksikud augud (tegelikult oli ka numbreid, kus lehealune täiesti puhas). See pilt juba näitab, et laskjatel on aimu 300m peal oma püsist. Enam ei tulda koha peale kompima, et mis toimub. Samas ma ise loodan, et see üritus väga kitsa ringi mängualaks ei muutuks ja edaspidi ka uut rahvast peale tuleks.
Finaali poole pealt jäi vähemalt endale mulje, et väga kiirustati. See käis palju kiiremini, kui esimesed kaks seeriat.
Aga mis ma ikka pikka juttu keeutan, las võistlusprotokoll räägib ise, mis tegelikult toimus ja loodan, et varsti ilmuvad siia ka pildid antud üritusest, sest kenasid fotograafe koha peal jagus.