Millist jahitarvete kauplust kõige meelsamini külastad ?
Re: Millist jahitarvete kauplust kõige meelsamini külastad ?
Lugu müügimehest, mis olla juhtunud kunagi Mulgimaa pealinnas. Rääkis mu pooljahimehest onu, kes aga oma vanuse tõttu pidi kuulma seda mu jahimehest vanaisalt. Et vanaisa nimi ei olnud Juhan nagu vanas jahilaulus, vaid Hans, siis usaldusväärsuse koefitsenti on mul määrata raske. Vana Hansu mäletades teismelisena, pigem tõsi. Aga lugu ise.
Tulnud Viljandis millalgi 30.ndatel aastatel autopoodi mulgi perenaine, uudistanud kaupa ja küsinud: Mis to massin maksab. Müüja vaadanud vanamoori ja ütelnud palju raha, mammi. Mutt kangekaelne nagu mulk ikka , küsinud sama teiselt müüjalt. Vastuseks, et palju raha, mammi. Poe omanik kuulnud vestlust ja tulnud mammi juurde. Küsimuse peale et palju massab, ütelnud poodnik rahanumbri. Seepeale käärinud mammi seelikusaba ülesse ja võtnud tengelpunga välja- ma ostan selle massina pojale.
Tulnud Viljandis millalgi 30.ndatel aastatel autopoodi mulgi perenaine, uudistanud kaupa ja küsinud: Mis to massin maksab. Müüja vaadanud vanamoori ja ütelnud palju raha, mammi. Mutt kangekaelne nagu mulk ikka , küsinud sama teiselt müüjalt. Vastuseks, et palju raha, mammi. Poe omanik kuulnud vestlust ja tulnud mammi juurde. Küsimuse peale et palju massab, ütelnud poodnik rahanumbri. Seepeale käärinud mammi seelikusaba ülesse ja võtnud tengelpunga välja- ma ostan selle massina pojale.
Grumpy old man
Muideks analoogne juhus olevat olnud vabariigi alguses Tallinna ühes automüügisalongis. Mul seal sõber väike ülemus ja jutt järgmine:
Esindusse astub sisse buhvaikas seljakotiga asotsiaali välimusega mees. Käib masinate vahel ringi. Müügimehed ehmunud nägudega- äkki tahab midagi varastada. Lõpuks üks müügimees söendab minna "klienti" kõnetama". Mida soovite- tahan seda autot osta. Aga kas teil ikka raha on nii palju? Ma küsin- millal ma auto kätte saan? Aga kas teil ikka on raha nii palju, et seda autot osta?
Klient paneb seljakoti lauale ja võtab 500-ste pakid välja- kui puudu jääb toon juurde....
Esindusse astub sisse buhvaikas seljakotiga asotsiaali välimusega mees. Käib masinate vahel ringi. Müügimehed ehmunud nägudega- äkki tahab midagi varastada. Lõpuks üks müügimees söendab minna "klienti" kõnetama". Mida soovite- tahan seda autot osta. Aga kas teil ikka raha on nii palju? Ma küsin- millal ma auto kätte saan? Aga kas teil ikka on raha nii palju, et seda autot osta?
Klient paneb seljakoti lauale ja võtab 500-ste pakid välja- kui puudu jääb toon juurde....
ikka lõbusalt
Sarnane juhus ka endal olnud hiljuti. Astus mu poodi sisse räpakalt riides eriti ebameeldiva olekuga (midagi tõsiselt haige homo ja väga vaese üliõpilase vahepealset) tegelane.
Aga mu põhimõte on alati olnud kohelda KÕIKI kliente kui mulle isiklikult erakordselt sümpaatseid inimesi ja tegin seda harjumusest seekordki. Lõpuks hakkasin vist küll näost veidi kaameks tõmbuma ja lõug kippus värisema
Tüütas mind vähemalt pool tundi totrate küsimustega ja siis ostis toote mis maksis 20kr.
Peale ta lahkumist pidin kohe maha istuma.
Olin veel ca nädala jagu suht masendunud olekus, kuni ühel päeval astus sama tegelane uuesti sisse ja ostis midagi küsimata ligi 2000kr maksva toote
On mille üle mõelda.
Aga mu põhimõte on alati olnud kohelda KÕIKI kliente kui mulle isiklikult erakordselt sümpaatseid inimesi ja tegin seda harjumusest seekordki. Lõpuks hakkasin vist küll näost veidi kaameks tõmbuma ja lõug kippus värisema

Tüütas mind vähemalt pool tundi totrate küsimustega ja siis ostis toote mis maksis 20kr.
Peale ta lahkumist pidin kohe maha istuma.
Olin veel ca nädala jagu suht masendunud olekus, kuni ühel päeval astus sama tegelane uuesti sisse ja ostis midagi küsimata ligi 2000kr maksva toote

On mille üle mõelda.
kaliiber kirjutas:Olin veel ca nädala jagu suht masendunud olekus, kuni ühel päeval astus sama tegelane uuesti sisse ja ostis midagi küsimata ligi 2000kr maksva toote![]()
On mille üle mõelda.
Ei mingit kahtlust, see pidi olema kaupmeeste jumal, kes muu. Kui järgmine kord tuleb, saada Bauhunti või mis selle poe nimi nüüd oligi

Nurga tagant lasksin ja raputasin püssi.
-
Sai huvi pärast kõik jahitarvete poed Tallinnas läbi kolistatud ja oh imet paljukirutud Jagdhof 5+.Sain seal meeldiva teeninduse ja poistega tükk aega asjalikku juttugi aetud.Teised poed jäid oma teeninduskultuuri poolest küll alla keskmise.Täienduseks veel,et ost sai sooritatud Ülemiste Jagdhofist.Poisid soovitasid veel ära käia ka nende Rocalmaare poes ja tulemus väga positiivne.Selliseid suure ettevõtmisega julgeid mehi peaks Eestis rohkem olema.Igaljuhul minupoolt edu neile 

tolerantne kirjutas:Sai huvi pärast kõik jahitarvete poed Tallinnas läbi kolistatud ja oh imet paljukirutud Jagdhof 5+.Sain seal meeldiva teeninduse ja poistega tükk aega asjalikku juttugi aetud.Teised poed jäid oma teeninduskultuuri poolest küll alla keskmise.Täienduseks veel,et ost sai sooritatud Ülemiste Jagdhofist.Poisid soovitasid veel ära käia ka nende Rocalmaare poes ja tulemus väga positiivne.Selliseid suure ettevõtmisega julgeid mehi peaks Eestis rohkem olema.Igaljuhul minupoolt edu neile

Kui Ülemiste pood nii hea oli, miks siis veel Rocalmaaresse saadeti?
-
Vastus ninatargale,et soovitati vaatama minna,et uus pood seal avatud.Kuna pole ise pealinnast siis sai käidud ja kaedud,aga üldiselt pole Sinu asi tegele oma asjadega.
tolerantne kirjutas:Vastus ninatargale,et soovitati vaatama minna,et uus pood seal avatud.Kuna pole ise pealinnast siis sai käidud ja kaedud,aga üldiselt pole Sinu asi tegele oma asjadega.
üliväga "tolerantne" vastus asjalikule küsimusele

Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
Mnjah. Jahipauna omad vähemalt julgevad oma nime all foorumis esineda
BM

BM
Vägagi tuttav tuleb ette mõne inimese suhtumine teistesse. Kellegile on vist väga hinge s...tud paari foorumi teemaga aga kui teemat jälgida aegade algusest ja kogu foorumirahava postitusi lugedes, siis tundub et ikka asja eest. 

☞ meie toimetused sõnas ja pildis www.salmejahiselts.ee
tolerantne kirjutas:Vastus ninatargale, üldiselt pole Sinu asi tegele oma asjadega.
...hakkab tulema, varsti kästakse ennast põlema panna jne.!

-
Põlema panna pole küll kellelgi end vaja,aga suht imelik rahvas siin osaliselt-ise torgite ja pärast kommite(nojah suurte meeste värk
)Mina avaldasin ainult oma arvamust milline jahitarvete kauplus oli minu meelest parim-tundub,et siin ei kehti reegel,et igal vabal inimesel on iga asja jaoks oma arvamus-siin surutakse osade tegelaste poolt mingit haiget ajupesu ..............jõudu Teile.

☞ meie toimetused sõnas ja pildis www.salmejahiselts.ee
smtasku kirjutas:... Tuled siia, üritad kahes teemas väga läbinähtavat iba ajada ja siis on kõik teised veel lollid ka kes sinuga ühel arvamusel pole.
Tabavalt öeldud

BM
Tabavalt öeldud Tundub, et ma pole ainus kelle haige ilaga täidetud hallollus tõmbab paralleele ühe valdkonnaspetsiifilise kaubandusketi teeninduskultuurist võetud näidetega ?
BM
Jube keeruline lause.
BM
Jube keeruline lause.