oma esimeste partide puhul proovsin siis ka ära.
Kuna koka haridust just pole siis meeldib katsetada ja eksperementeerida.
Minu versioon:
3 parti, puhastasin koos nahaga.
viskasin külmaveega potti ja lasin keema, keetsin niikaua kuniks enam vahtu ei tulnud (5-10min), kurnasin.
Tegin pardid natuke väiksemateks tükkideks.
Hakkisin 2 sibulat ja viskasin samasse potti, nõks õli ja pruunistasin tükid koos sibulaga.
Vahepeal siis soola ja purustatud pipart ikka ka.
Lahustasin 2 kana puljongi 0,5l vees.
peale pruunistamist, kallasin puljongi peale. (vajadusel lisa veel natuke vett, nii et pardi tükid enamvähem kaetud oleks)
lase haududa tasasel tulel ~2h (sõltuvalt pardi vanusest)
1h pärast lisa kreekapähklitükid, kuivatatud ploom ja porgand
pähkleid oli selline norm peotäis , ploome viskasin 6tk ja 3-4 norm porgandit
15min enne lõppu kallasin 35% 0,5l rõõsakoore veel peale.
Kõrvale siis värskekartul ja praetud kabatšhok
krt nii hea sai, et viimaseid ampse toppisin juba näpuga, kuna lihtsalt ei tahtnud mahtuda enam

kuna ise viski ja õlle mees, siis veini ei oska soovitada
Järgminekord teistmoodi:
fileerin rautselt ainult rinnafilee välja
ja haudumisel viskan 1-2 loorberilehte ka sisse
Tonix