kes veel märganud pole - kaasfoorumlane Feen on tõusmas sabaga tähena poliitikataevasse. kuna ma ise pärnusse sissekirjutatuna tema poolt hääletada ei saa, teen siis natuke propagandatki http://tartu.sotsdem.ee/nimekiri/vali-184/
milliseid hüvesid Feeni valituksosutumine jahimeestele kaasa tooma saab, pajatab ehk härra deputaadikandidaat ise...
sammal.habe kirjutas:kes veel märganud pole - kaasfoorumlane Feen on tõusmas sabaga tähena poliitikataevasse. kuna ma ise pärnusse sissekirjutatuna tema poolt hääletada ei saa, teen siis natuke propagandatki http://tartu.sotsdem.ee/nimekiri/vali-184/
milliseid hüvesid Feeni valituksosutumine jahimeestele kaasa tooma saab, pajatab ehk härra deputaadikandidaat ise...
Tartu foorumlased, nõudke kartult ja küttepuid !! Ehk siis padruneid :d
15. Ära saasta foorumit jahindust mitte puudutava kihutustööga !! (nt. usulised tõekspidamised, valimiskampaaniad, poliitika jne.) Selleks on internetis teised kohad !!
15. Ära saasta foorumit jahindust mitte puudutava kihutustööga !! (nt. usulised tõekspidamised, valimiskampaaniad, poliitika jne.) Selleks on internetis teised kohad !!
BM
Liiguta filosoofia alla Kogu see jant on paras kummituba ja udupidu.
Feen jahindustegelasena on otseselt jahindusse puutuv teema, tõlgendaksin mina seda kirjakohta jahinduspoliitikat me siin oleme ju arutanud küll ja veel...
Ohjah Ma rohkem rõhun spordi ja vabaaja tegevusele ning suuremas osas jalgrattaliiklusele. Kuidas Tartu volikogus jahindusele kasulik olla, vaat, seda veel ei tea. Seega, tummituppa.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
No kuidas sa ise ei taipa??Linn ikka jahialaks.Botaanika aias koprad ja muud olendid,Lõuna keskuses saaks vabalt põdrajahti pidada.Masu aeg jahimeestel raha vähe,napib kütte jaoks.Siis aga saaksid kõik emajõe lapsed jahil käia.
Aga kõige tähtsama Andrus siiski unustanud. Terve emajõgi kubiseb partidest, rasvastest partidest. Ma liigutan selle teema pigem naljakad juhtumised alafoorumisse, sest hoomoriga tulebki seda võtta.
Emajõe pardid võivad rahulikumalt prääksuda: Feeni 30 häält on küll pire parem tulemus kui Laanetu Kolla 18, ent võimupiiraka juurde Feen sedapuhku ei saa. ei aidand valijate meelitamisest, ju järgmine kord pead hirmutamisega proovima. püss sul ju on ja võitluskuntsisid oskad ka...
Jah pole siis ime, miks näna hommikul kell 8:00 Küti äri ja Krooksu vahelisel haljasalal rebane uhkelt ringi jalutas. Ei kartnud ta ühtegi inimest ja isegi jahimeest mitte(mind).
Ei tea,miks ta sind kartma pidi,püssi ju sul ühes polnud ja ega rebane(olgugi,et linnarebane) jahipiletit lugeda oska.Muide,ise nägin linnarebast hommikul seitsme paiku lausa Tähe tänava ja Pargi nurgal,jalutas rahulikult kohtumaja poole,küllap läks kiusamise pärast kaebust viima.