Parteid parteideks-ei ole ühtegi kuulunud ja ei kisu kah
aga noa poolest olen kah Kakukesega ühte meelt. Ei ole veel aru saanud milleks muuks kirvest vaja on kui ainult säärekontide nn. toruluude poolitamiseks ja tõesti ribide nn. kolmeks ühepikkuseks jupiks tegemisel. Tõsi kodus seda tööd tehes peale liha eemaldamist rindkerelt tõesti teinekord mugavuse ja kiiruse tõttu olen tagajalgadest rippes oleval loomal löönud kirvega ka ribikondid selgroo küljest lahti.
Kohe paha on vaadata, kuidas jahimees songib noaga uluki lihakeha ning ei tunne looma anatoomiat. Tea kas mõni raiub kirvega ka lastud ulukil pea otsast

-õnneks ise sellist "jahimeest" veel ei ole trehvanud, kuid küsitakse ikka tihti- kuidas lõigata...
Ja kuna üldreeglina viibil jahil autoga, siis seal on kirves olemas. On ka selliseid juhuseid olnud, et lastakse põder (korra isegi 2 )keset lagedat ja väga märga raba. Sinna ei pääsenud õieti jalgsigi ligi, mis siis veel tehnikast rääkida. Ikka sisikond välja, pikk köis pea külge, köiele paraja maa tagant veel risti kaikajupid läbi -2 meest iga kaika taga kõrvuti ja sikuta aga nagu mitme hobusega vanasti vankrit veeti. Millas need ATV-d jahil moodi läksid

mina olen selle aja vist maha maganud
Raske ta on aga sellepärast ei ole küll looma metsa jätnud.