Aga nagu näha, on see pärlite loopimine...
Aga kulla inimene- kes siis käsib sul pärleid loopida

Minul näiteks ei tuleks selline asi üldse pähegi, enne kui ei ole potentsiaalset "turgu" kompinud-s.o. leidnud vähemalt mõned potentsiaalsed ostusoovijad (eelnevalt ka välja selgitades suguline eelistus). Enda 2 aastast terjerit on ka plaan paaritada, kuid mitte varem kui 2 aasta pärast ning põhieesmärk on pesakonnast endale jätta 1 või 2 kutsikat.
Kalli raha eest (s.o. üle omahinna) ülejäänuid müüma hakata ei ole minu jaoks eesmärk. Minu eesmärgiks on omada hästi töötavaid jahikoeri ning nendega edukat jahti pidada. Ja kui keegi soovib "kalli raha eest" endale sellist koera osta padjakoeraks, siis loomulikult ma ei tee selleks mitte mingeid takistusi

Kasvatada aga kutsikaid (nagu osadest müügikuulutustest olen juhtunud lugema) isegi 6-8 kuuseks ning siis ikkagi üritada kutsika eest "ülikõrget omahinda" saada - sellisest asjast mina aru ei saa ning selline käitumine on minule mõistusevastane, sest koer tahab igapäevaselt ka korralikult süüa, rääkimata elamistingimustest. See aga tähendab täiendavaid kulutusi

Ilma konkreetseid inimesi lähemalt tundmata hakata neid aga nimetama "karmideks meesteks"- see paneb lihtsalt imestama- huvitav kas siis jahimehed ning jahinaised

Ja meie austatud jahinaised peavad hakkama kiiresti Angela Aaki ainult vastupidises järjekorras tegema- no andke andeks