Mida te kogu aeg vingute,mul ja jahikaaslastel on kokku 15 kõrgistet ja ei ole ühelgi katust peal.Saab kõik jahid peetud ja on palju huvitavam kui kuskil kinnises putkas istumine.Kui keegi tahab hotelli puu otsa ehitada,andke kuuma ,aga ärge teistega vinguge.Kui tahan majas olla lähen linna kuhugi jooma mitte jahile. Ja see paari naela löömine puu külge... Vägisi tekib tunne et Naistefoorumisse sattund
Vaadates seda asjandust seal pildil ei ole vist juttugi mõnest naelast.Ja sellel lahtise ja kinnise istumise kohapealt oli kunagi üks teema alapealkirjaga kui ma õigesti mäletan......."miks mulle meeldib istuda oksal nagu linnuke" Ma istun kah kinnises kantslis aken lahti kui väga külm ei ole.Tore on kuulata looduse hääli.Aga kui õues on -20 ja tuul puhub siis on minul ikkagi tugevad eelised sinu ees.Ja minul ei ole kodustatud sead,et tulevad täpselt kella aja peale,tuleb seal ka 4-5h vastu pidada.Pealegi on 21 sajand, elu on edasi läinud,milleks ma pean ennast piinama vihmas,külmas ja tuules.
andrus kirjutas:Vaadates seda asjandust seal pildil ei ole vist juttugi mõnest naelast.Ja sellel lahtise ja kinnise istumise kohapealt oli kunagi üks teema alapealkirjaga kui ma õigesti mäletan......."miks mulle meeldib istuda oksal nagu linnuke" Ma istun kah kinnises kantslis aken lahti kui väga külm ei ole.Tore on kuulata looduse hääli.Aga kui õues on -20 ja tuul puhub siis on minul ikkagi tugevad eelised sinu ees.Ja minul ei ole kodustatud sead,et tulevad täpselt kella aja peale,tuleb seal ka 4-5h vastu pidada.Pealegi on 21 sajand, elu on edasi läinud,milleks ma pean ennast piinama vihmas,külmas ja tuules.
Ei vaidle sellele üldse vastu,aga ma tahtsin öelda et iga mehe oma asi on kus ta istub ja kui kellegi pukk ei meeldi ei pea kohe rääkima et miks sa sellised pildid siia üles sättisid.Minu arust on see onn täitsa ok
Kui tuled avalikkusele oma meistriteost näitama, siis peaks ikka nii palju paksema nahaga küll olema, et kannatad igasuguse kriitika ära. Ja kui ei kannata, siis keegi ei käse panna oma onni pilti ülesse.
Kindlasti suhtle kohaliku seltsiga sellel teemal ja kui see ei hakka olema Sinu enda kinnistul, siis ka maaomanikuga. Sedasi väldid eos paksu verd ja pahandust.
Endal ehitatud jahikantsel 4 elekrti posti peale ja sandwich paneelist. Kõigepealt sai küljed maa peal välja lõigatud ja kokku pandud. Hiljem kohapeal metsas latt löödud kahe puu vahele, et külgesid ülesse tõmmata ja paika panna ning kinnitada. Talvel siiani on saanud iga ilmaga istuda. Sisse veel vaja lavats ehitada kui suvel isu kauemaks istuma minna. Rahaliselt ei läinud palu maksma ka.