Garmin-Astro 220
Re: Garmin-Astro 220
Mapsource programmiga saab kaarte GPS-i, aga kui kaart SD kaardiga seotud ehk siis copy-kaitsega, siis ei saa. Selline idee ei tööta, et tõstan kaarti gepsust gepsu ja copin igasse gps-si kaardi sisse.
Aa kui teed ise kaardi ja kalibreerid ära, siis saab kopeerida.

Soov sisestada kaks kaarti, mis kataksid üksteist. Üheks võimaluseks arvan paigutada basemapi (GPSis) kõrvale üks kaart ja SD kaardilt saaks teise. Kui on mingid võimalused palun anda teada.
Aa seadmed tulevadki ju sedasi, et BaseMap on all ja SD kaardil Eesti kaart selle peal.
Ax1600 ju selgelt räägibMart kirjutas:Aa seadmed tulevadki ju sedasi, et BaseMap on all ja SD kaardil Eesti kaart selle peal.
st et basemapi kõrval oleks korraga gepsus veel 2 normaalset kaarti kasutusel - nt Regio baltikumi kaardi kõrval EOMap Eesti kaart.paigutada basemapi (GPSis) kõrvale üks kaart ja SD kaardilt saaks teise
Tegelt ju on neil kaartidel ka netist allalaetavad versioonid, mis seotud aparaadiga, mitte kaardiga.
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
Täna siis jätsin rihmad koertele kaela, koerad olid toas. Nullisin jahi marsuudi/rajad ära ja ooh imet, ca pooleteise tunniga (koerad toas) koertel läbitud 4-5km. Kui kaob koeral gps signaal viskab koera kujutise 200m eemale reaalsest viimasest kohast kus signaaliga koer oli. Endal läbitud vahemaa (gps seisis laua peal) 2h 4,5km. Kui mõnda aega vaadata gepsu sis see nooleke mis sinu asukohta näitab liigub ikka päris palju. 5m täpsusega pole mõtet arvestada. Tea kas minu garminis viga või teistel kh?
duo on parem
mul ka aga metsas ollen kaks korda traksid üles leidnud kusjuures väga täpselt.
Isegi metsas 1 korra mobiili üles leidnud (tänu helisemisele muidugi) aga ikkagi kohapeal seistes natsa palju liigub see pointer
duo on parem
olen ka mitu korda sea või põdra asukoha ära märkinud (surnud) ja eksimatult üles leidnud
pajero kirjutas:olen ka mitu korda sea või põdra asukoha ära märkinud (surnud) ja eksimatult üles leidnud
ei noh, räägime jälle üksteisest mööda

Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
-
Ise sama asja kogenud. Viskad hommikul gepsu ja rihmad autosse ja mõne aja pärast võid näha, kuidas rihmad on mööda hoovi ringi jooksnud
Aga metsas pole täpsusega probleeme tekkinud.

Aga metsas pole täpsusega probleeme tekkinud.
honkomees kirjutas:pajero kirjutas:olen ka mitu korda sea või põdra asukoha ära märkinud (surnud) ja eksimatult üles leidnud
ei noh, räägime jälle üksteisest möödaNiimoodi asukohta märkides leian ka mina ilusasti üles, aga kodus olen jätnud sisselülitud gps'i autosse tööle ja tekib sihuke mitmekümne meetri ulatuses "trekkide" võrgustik et ainult imesta... vahepeal jõudnud aparaat oma arust ka naabri õuel ära käia jne.
See "probleem" on ka tavalisel GPS'il ja minu arvates on tingitud sellest, et satelliidid liiguvad ja samal ajal positsioneerivad, kui GPS on ise ka liikumises siis on kogu protsess väga täpne aga kui seade seisab siis hakkab rada sinu ümber ujuma, nii 10-15m raadiuses.
-
Kas kellegil on olnud probleemi, et Astro tööraadius muutub väga väikeseks? Nimelt tuvastab koera kohati ainult paarisaja meetri radiuses, kui koer on kaugemal, siis ilutseb GPSi ekraanil küsimärk, mis teadupärast näitab , et side kaelarihmaga on katkenud. Kasutajad võiks kirjutada, kui kaugelt nende Astro koera leiab. Mis võiks selle põhjuseks olla? Mida tuleks ette võtta probleemi likvideerimiseks? 4-5 mulle teada olevast seadmest esineb antud anomaalia kahel.
Ma ei kuuluta tõde. Avaldan vaid arvamust.
Andrus Michelis kirjutas:Kas kellegil on olnud probleemi, et Astro tööraadius muutub väga väikeseks? Nimelt tuvastab koera kohati ainult paarisaja meetri radiuses, kui koer on kaugemal, siis ilutseb GPSi ekraanil küsimärk, mis teadupärast näitab , et side kaelarihmaga on katkenud. Kasutajad võiks kirjutada, kui kaugelt nende Astro koera leiab. Mis võiks selle põhjuseks olla? Mida tuleks ette võtta probleemi likvideerimiseks? 4-5 mulle teada olevast seadmest esineb antud anomaalia kahel.
Sellest anomaaliast olen kuulnud juba kahe erineva inimese käest ja mõlemad probleemsed on olnud "ameeriklased". Ühel inimesel vist käis inglismaal garantiis(oma kulude ja kirjadega) teisel siiani kapi otsas.
Inglismaal neid käinud vähemalt kolm.Praegugi üks kaelarihm ka seal.Normaalne tööraadius tavalise antenniga ca 2 km.On ka erandeid.Kas sul on amide oma mis jamab?