WEATHERBY Vanguard vs TIKKA T3
Re: WEATHERBY Vanguard vs TIKKA T3
mm tal ei tule ju lukk küljest äragi ilma nupule vajutamata.. ja see nupp ka nüüd nii nõrgalt ei käi
http://www.weatherby.com/product/accessories/shootersaccessory/40440
Täheldasin, et nüüd on 3 kaliibri jaoks ka ametlikult altlaetava magasiniga versioonid müügil. Ehk kes vajadust tunneb selle magasini järele, saab nüüd vanemal püssil selle hingedega luugi välja vahetada.
Täheldasin, et nüüd on 3 kaliibri jaoks ka ametlikult altlaetava magasiniga versioonid müügil. Ehk kes vajadust tunneb selle magasini järele, saab nüüd vanemal püssil selle hingedega luugi välja vahetada.
Peab päris aus olema, et see hingedega magasin on üks nutune asi. Mulle isiklikult ei meeldi. Seega on eeltoodu hea uudis.
Karupoeg, mis on hea uudis? Ei saa nagu pihta mõttele.
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
Kui ma valesti aru ei saanud, siis hr Mag postis on kirjas, et Weatherby on saanud valmis eemaldatavate magasinide tootmisega ja hakkab neid nüüd müütama hingedega magasinide asemele.
Minupoolsed vabandused kui ma mingit infot valesti tõlegndasin.
Hingedega magasin on pehmelt öeldes jama, minu arust.
Minupoolsed vabandused kui ma mingit infot valesti tõlegndasin.
Hingedega magasin on pehmelt öeldes jama, minu arust.
Karupoeg, hingega magasin on ükskord see vidin, mis su jahipäeva päästab. 
Ei unune maha ega kao ära ja relv on alati kasutusvalmis.

Ei unune maha ega kao ära ja relv on alati kasutusvalmis.
Salvega magasini puhul võib jaht siis katki jääda, kui jahipäeva padrunid on üksnes salvega kaasas, muidu annab ikka neid ühekaupa rauda toppida. Tülikas küll on, aga eluke seisma ka just ei jää. Endal on padrunid laele kinnitavas padrunihoidjas ja seega, kui on kaasas püss on ka padrunid (9 tk) kaasas.
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!