kui teaks
- 4x4 Urukoer
-
Kas võtad ainult naha maha või pargid ka. Kui pargid, siis palju see maksab ka. Ole hea ja jäta oma telefoni number. Äkki läheb su teenust vaja.
Olen kuulnud ka, et mõned panevad looma sügavkülma ja kui neid juba rohkem, siis viivad tegemisele, või oli see nende proovide andmise jaoks!?!?
Igatahes, kas see on mõeldav?
Olen kuulnud ka, et mõned panevad looma sügavkülma ja kui neid juba rohkem, siis viivad tegemisele, või oli see nende proovide andmise jaoks!?!?
Igatahes, kas see on mõeldav?
- 4x4 Urukoer
Parkimist pole veel ära õppinud(laisk vist),naha võtan maha nii-et tolmab.Külmutamise kohapealt niipalju,et mul maal olev sügavkülmik sisaldas alalõpmata mingeid sulelisi.Ootasid lihtsalt aega,millal papsil tuju tuli.Aitaks meelsasti aga meil see kur...di pulber otsas millega nad sisse tuleb määrida,muidu ei säili.number on müügi foorumil taksikutsika taga.
Viimati muutis 4x4 Urukoer, T Nov 25, 2003 9:36 pm, muudetud 1 kord kokku.
Re: kui teaks
kriss kirjutas:kas on kuskil harjumaal selline inimene kes võtaks loomal naha näiteks rebasel ma mõtlen mingi tasu eest ja kui palju see teenus maksta võib?
Mind hakkas kohe huvitama selline asi, et millest see tuleb, et paljud mehed ei taha ise nülgida?
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
Re: kui teaks
kakuke kirjutas:Mind hakkas kohe huvitama selline asi, et millest see tuleb, et paljud mehed ei taha ise nülgida?
Minul tuleb see puhtalt laiskusest, muidugi ei jäta ma looma nahastamata, aga nii mõnus oleks kohe pärast metsas rassimist pesemas käia, üks õlu võtta ja jalad seinale visata.

-
Harjutamine teeb meistriks küll, aga harjutama peaks meistri käe all. Ise seda kunsti ei jaga. Pea osa saab veel enam-vähem ilusasti maha, aga probleem on just käppadega, küüniste juurest. Olen nii mõnegi rebase jätnud laskmata, sest ei oska midagi peale hakata. Röövloom küll, aga lihtsalt põõsa alla ka ei hakka ju viskama.
Ega see kunst tuleb ikka ära õppida, isegi rebase toornaha eest makstakse juba väheke rohkem. Ja kas eelmisel aastal kuskil pärnus terveid rebaseid ei ostetud kokku, koos lihakehaga??? Üks jahimees pakkus mulle igatahes 200-300 krooni rebase eest.
Ega see kunst tuleb ikka ära õppida, isegi rebase toornaha eest makstakse juba väheke rohkem. Ja kas eelmisel aastal kuskil pärnus terveid rebaseid ei ostetud kokku, koos lihakehaga??? Üks jahimees pakkus mulle igatahes 200-300 krooni rebase eest.
- 4x4 Urukoer
Ise olen Pärnumaa mees aga täpset hinda ei tea öelda kähra eest,eelmine aasta oli 300-350.Rebaseid ei viinud seega ei tea hinda öelda.Hinnad aga olevat kenasti tõusnud niimoodi too kokkuostja lehes kuulutas.Käppade juurest naha võtmisega on nii,et kui viid kokkuostu siis pole vaja käppa otsa jätta.Ise võtan naha maha nii,et lõikan naha nii kaugele lahti kui võimalik küüniste poole.Seejärel lõikan lõiketangidega küünise kondi läbi.Kui nii kõik (sõrmed )tehtud siis hiljem annab neid otsi veelgi korrastada.Pea juures tuleb ettevaatlik olla kõrvade ja silmadega muidu laiutab kõrva asemel pärast auk või on loom ilma kulmudeta