Uus Blaser
Uus Blaser
Uus iludus Saksamaalt
http://www.blaser-r8.de/r8/
http://www.blaser-r8.de/r8/
-
Re: Uus Blaser
Ürgmees sa oled paha inimene. Paned selliseid asju siia vaadata.
Aga pole ka sakstel ameerikamaa turu eest pääsu. Ilusa bavaria tüüpi lae asemal sirged nigu jänkide püssidel.

Aga pole ka sakstel ameerikamaa turu eest pääsu. Ilusa bavaria tüüpi lae asemal sirged nigu jänkide püssidel.
Kõlakas käis sellest relvast pea pool aastat tagasi juba. Aga tundub siis tõsine asi ... Eks näis mis hinnaks saab, aga seni valisin Mauser M03 just salve tõttu, vo aeg lisaks üht relva hakata vaatama 

Ilus ja stiilne relv ja mul telkus vene keelne jahi & kalastus kanal kus seda eelmist mudelit pea igal teisel kütil näha.Eriti meeldis et kaitseriivi maha lükates optika täpp läheb põlema.Mingi magneti mõjul,mis kaitseriivi sisse ehitatud.Hea vaadata aga osta ei jaksa.
peepk kirjutas:Ilus ja stiilne relv ja mul telkus vene keelne jahi & kalastus kanal kus seda eelmist mudelit pea igal teisel kütil näha.Eriti meeldis et kaitseriivi maha lükates optika täpp läheb põlema.Mingi magneti mõjul,mis kaitseriivi sisse ehitatud.Hea vaadata aga osta ei jaksa.
Aga kohutavat kolinat teeb.
On ju selle luku autor venelane ja idee pärineb kalaznikovilt.Kui ma õigesti teles nähtust aru sain.On ju selle vene keelega nii nagu on.Aga ropendamine on selge küll.

jahismurf
Mina sain pakkumise, kus Luxus maksab veidi üle 3800 Euri, Black Edition pea 4700 Euri ja lisa magasin 285 Euri. Püssi hinnad koos Zeissi optikaga ja kinnitusjalgadega. Black Editionil see iC Zeiss, kus punatäpp aktiviseerub kaitseriivi maha võttes. Kui keegi ostaks R93 ära, siis ei mõtleks kaua.
ürgmees kirjutas:Mina sain pakkumise, kus Luxus maksab veidi üle 3800 Euri, Black Edition pea 4700 Euri ja lisa magasin 285 Euri. Püssi hinnad koos Zeissi optikaga ja kinnitusjalgadega. Black Editionil see iC Zeiss, kus punatäpp aktiviseerub kaitseriivi maha võttes. Kui keegi ostaks R93 ära, siis ei mõtleks kaua.
Kust sa selle pakkumise said ? Mulle sobib

-
Ma ka sinna poole teel. Blaseri kirjaga relvakott sai soetatud juba pea kuu tagasi........
Koerast üle, saba veel jäänd ehk sobiv R8 mudel välja valida.

Joosep Käba kirjutas:Ma ka sinna poole teel. Blaseri kirjaga relvakott sai soetatud juba pea kuu tagasi........
No nüüd tegid küll vea,koti saab relvaga kaasa

Nüüd siis saab näha uut Blaserit ka Küti Äris.
Oli isegi kahte erinevat kaliibrit 308win ja 30-06
Oli isegi kahte erinevat kaliibrit 308win ja 30-06
peepk kirjutas:Ilus ja stiilne relv ja mul telkus vene keelne jahi & kalastus kanal kus seda eelmist mudelit pea igal teisel kütil näha.Eriti meeldis et kaitseriivi maha lükates optika täpp läheb põlema.Mingi magneti mõjul,mis kaitseriivi sisse ehitatud.Hea vaadata aga osta ei jaksa.
Teemast küll mööda aga mis nipiga seda venelaste jahi tv nähtav on?
Karmo kirjutas:peepk kirjutas:Ilus ja stiilne relv ja mul telkus vene keelne jahi & kalastus kanal kus seda eelmist mudelit pea igal teisel kütil näha.Eriti meeldis et kaitseriivi maha lükates optika täpp läheb põlema.Mingi magneti mõjul,mis kaitseriivi sisse ehitatud.Hea vaadata aga osta ei jaksa.
Teemast küll mööda aga mis nipiga seda venelaste jahi tv nähtav on?
kas mitte digi tv (elion) mingi kanal
duo on parem