Siin veel nutikam värk, "ei idane ja ei mädane" plastmassist, teoreetiliselt peaks kestma aastakümneid, kaalu 100 kg(kahe mehega vinnad ülesse alusele Mõõdud:120x113x190cm aga hind ka üsna kobe 14000.-EEK. Akendel klaase ees ei ole. http://www.eurohunt.de/shop/article_690 ... D690640%26
Kui mõelda, et ise võtta kuuri tagant paar laua ja prussijuppi siis tõesti odav pole, aga kui kõike seda ostma siit hakata ja ka oma töö rahaks arvestada, siis see 7-8tuh meie rahas pole miskit müstilist putka eest, mis höövelmaterjalist tehtud ja viimistletud. Ma usun, et siin koha peal keegi odavamalt ei teekski koos platvormiga. Või söödaatomaat 100 euriga.
Ivar kirjutas: Üks küsimus ka . Kui ehitate kantslit siis mis mõõtu prusse või ümarpuitu kasutate jalgadeks (kui näiteks puki põrand oleks 4m kõrgusel?
Oleneb mida sinna otsa plaanid panna ja kui millist kasutusiga soovid näha ehitisel. Ise olen seni vaadanud, et peenem ots poleks suurt alla 10cm. See pukk on mul ca 4m põrandaga ja just sellise jämedusega materjalist tehtud.