Raadiosaatja

Õnnestunud jaht on hea eeltöö tulemus , kuidas teha ettevalmistusi ja mida jahil abivahenditena kasutada.
Vasta
andrus

Re: Raadiosaatja

Postitus Postitas andrus »

Kuna jorr andis mulle ainult ühe õuna ja pool maasika nalifkat siis sa võid teise õuna anda. :lol:
jahismurf
Kasutaja avatar
TiitR

Postitus Postitas TiitR »

andrus kirjutas:Kuna jorr andis mulle ainult ühe õuna ja pool maasika nalifkat siis sa võid teise õuna anda. :lol:

Krt. vaatasin praegu aknast välja ja tõdesin, et õuntega on hetkel s*tasti :M ...räägime sügise poole uuesti 8)
karukiller

Postitus Postitas karukiller »

Kas te soovitaksite mul osta hyt tc-700 või Motorola cp040
Kasutaja avatar
zavi

Postitus Postitas zavi »

Kui Kirisun jaamal kellelgi vaja sagedusi sättida siis võib ühendust võtta. Maadlesin ise selle probleemiga jupp aega ja lõpuks leidsin rohtu. Kui kellelgi veel sama mure siis aitan hea meelega.
aivar00

Postitus Postitas aivar00 »

Kui raha on, siis osta Hyt. Kui aga rahakott puuga seljas ei ole, siis soovitan Raplas Waldu müüdavat raadiojaama. Töötab päris hästi. Hea tugev levi ning korralik puhas hääl. Kui peaksin ise ostma, siis ostaksin küll Raplast.
ikka lõbusalt
Kasutaja avatar
Metslane

Postitus Postitas Metslane »

Tere!

Mul siis selline küsimus, et kus kohas müüakse HYT 700 le pikkasi antenne? Mis hinnaga?
Aim small, miss small!
kirp

Postitus Postitas kirp »

Tehnoturus, kes ka HYT maale pidi tooma. Kusagil 300 kr. ringis koos ülemineku adapteriga. Adapteril jääb korpusega väike vahe sisse. Kusagil foorumis oli sellest juttu, aga ei mäleta, kas see ka veekindlust ja jaama võimalikku rikki minekut mõjutab.
Ahto Kattai

Postitus Postitas Ahto Kattai »

See jama põhjustab seda ,et antenn kaob ära,ma ühe juba kaotasin metsa.Keegi oli siin kummirõngast sinna vahele kasutanud ,on kindlasti abiks.Ise pole veel sinnmaani jõudnud ,poiss keeras vasktraadist turvasuluse ümber :) .Millegipärast taskus kipub kogu aeg selle pikaantenni lahti kruvima!
Kasutaja avatar
sammal.habe

Postitus Postitas sammal.habe »

mina toppisin kummitihendi HYTi ja pika antenni vahele. seni pole muret olnud.
rajaleidja

Postitus Postitas rajaleidja »

kult kirjutas:Millegipärast taskus kipub kogu aeg selle pikaantenni lahti kruvima!

Mul täpselt sama jama. ikka ja jälle avastad, et antenn logiseb.
Vihma ja vett on kõvasti saanud, siiani pole veel miskit juhtunud. Aga eks see kummitihend oleks mõtekas siiski vahele toppida.
kakuke

Postitus Postitas kakuke »

Huvitav, et kenwood´il pikk antenn ennast lahti ei kruvi. On seegi soetatud Tartu tehnoturust, adapter vahel ja adapteri ja jaama vahel korralik vahe. Mul pikk antenn on muidugi vesti all kaardus ka, et ei segaks.
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
Pikkmets

Postitus Postitas Pikkmets »

Omal ka hyt 700 ja pikk antenn. Soovitan keerata antenn näpitsatega õrnalt kinni ja püsib.
andrus

Postitus Postitas andrus »

Mul on kenwoodil pikk antenn ja alguses oli kah adapteril suur vahe sees.Ja seda tänu müügimehe lollusele kes mulle vale adapteri andis.Hiljem käisin poest läbi sain õige adapteri ja ei kruvi mul küll miski lahti ja pole vahet kah sees.
jahismurf
karukiller

Postitus Postitas karukiller »

kuulge hyt tc-700 omanikud kas teil on ka ette tulnud et teie jaam ragiseb kogu aeg (heli pole üldse puhas) olin icom-iga ja sõber tc-700-ga mul tuli jumala puhas heli ja temal hyt ragises kus õudne.....aku oli jumala täis :P
Pikkmets

Postitus Postitas Pikkmets »

On juhuseid olnud kui tc-700 ragiseb kogu aeg. Selle vastu aitab Tehnoturg.
Vasta