Vastupidi ollakse mõnikord liigagi abivalmid,et kohe häbi ilma midagi ostmata ära minna.
Jah kahjuks olen viimasel ajal sellist kohtlemist kohanud ainult Raplas Waldus ja ka Tallinna Küti äris. Kuidas mujal lood on ei oska kommenteerida, kuna nendesse lihtsalt ei ole sattunud. Kunagi käidud ka Jahipaunas ja Tartu Trapperis. Kui olen millegi vastu huvi üles näidanud olen ka ammendava vastuse saanud ja ostud ka sooritatud. Ülemistes olevasse jahipoodi aga ei astu sisse lihtsal põhjusel (kuigi see on minu kõige külastatavam kaubanduskeskus Tallinnas-õigem vast naise autojuhina). Endal aga vaja kuidagi aega parajaks teha ja peale toidupoe mul seal midagi teha ei ole- lihtsalt kui satud kauplusesse tavaliselt ikka õhtupoole, siis müüja kas on kellegi tuttavaga üle leti laskunud pikka vestlusesse, räägib kas telefoniga või siis askeldab lihtsalt lettide-riiulite vahel. Kuna mul aega on olnud tavaliselt palju ja mind on õpetatud teist inimest mitte segama, kui tal miskit käsil on, siis olen päris pikalt seisnud ühes kohas leti ääres lootuses, et mind märgatakse. kahjuks seda aga ei ole juhtunud... ja peale mitut sellist korda (olen maalt ja pika kannatamisega