Relvaeksam
Re: Relvaeksam
taivox kirjutas:Kristjannn kirjutas:See nüüd küll vale jutt,et saab Tallinnas spikerdada.Siis kui mina eksamit tegin,kästi lauad täiesti puhtaks teha...ei mingeid materjale lauale jätta...
Ja siis? See, et laud puhas on, ei sega spikerdamist. Peale pastaka polegi midagi spikerdamiseks vaja...
no mida kuradit? See eksam ei ole ju nii raske, ja kui teile tundub see nii meeletult raske sis vbl ei olegi teil relva vaja. Lugege vajan relva läbi mitu korda ja siin foorumis ka abistavaid kysimusi yles pandud, mida veel vaja. Ärge hakake siin lahkama, et kus lihtsam teha on, kus spikerdada saab jne.
See kes ikka niiväga tahab spikerdada arvatavasti saab seda igal pool.
duo on parem
andrus kirjutas:Ohh teid küll![]()
Spikerdamine oli vaid irooniaga öeldud.
ei tasu iroonitseda noored võtavad sõna sõnalt seda ja lähevadki spikerdamise peale välja

duo on parem
duma kirjutas:andrus kirjutas:Ohh teid küll![]()
Spikerdamine oli vaid irooniaga öeldud.
ei tasu iroonitseda noored võtavad sõna sõnalt seda ja lähevadki spikerdamise peale välja
No sellisel juhul saavad oma esimese valusa õppetunni.

Kui ei viitsi seadusi tunda,siis järelikult pole ka mingit luba vaja

jahismurf
- Kristjannn
Sa tee relvaseadus,hädakaitse,hädaseisund ja esmaabi endale selgeks ja rohkem polegi vaja...
Kuskil siin noored ja rohelised foorumis on abistavad küsimused. Vasta nendele ära ja loe raamat ka läbi ning saad eksami vabalt tehtud. Ei usu et sa see selle aasta seajahti relvaga jõuad. Psühhiaater, perearst, kohalik konstaabel, eksami järjekord ja soetamisluba ka ei anta kohe järgmine päev välja. Aga edu! Minu taktika oli üks päev enne eksamit õppima hakkata ja see taktika toimis.
-
Tervist Härrased! Mul oleks teile üks küsimus, et kas Tallinnas on eksamid valik vastustega nagu olen ma kuulnud või ei vasta see tõele.
Omal on eksam tulemas teisipäeval juba! 

Paremat kohta ei tea, kui Mets!!!:)
Saad ise valida jah, test ju. Ainult esmaabi vist oli vaja ise kirjutada.
Tark ei torma!
esmaabi ja ohutusnõuded on vaja ise kirjutada ülejäänud kõik valiku variandiga.
Koertega on jaht!!!
-
pano kirjutas:esmaabi ja ohutusnõuded on vaja ise kirjutada ülejäänud kõik valiku variandiga.
Jah nii see oli. Aga mul oli mõlemas nendes viga sees ning üks viga oli veel vist külmrelvade kohta kah ja kokku sain kolm viga

Minu teada Tartus järjekorda polegi, eksam toimub iga kuu 1. ja 3. kolmapäeval algusega kell 13:00. Kaasa võtta isikuttõendav dokument ja tšekk, et oled maksnud ära riigilõivu eksami sooritamise teemal. Võid üle helistada ja küsida täpsemalt tel 730 8838, 730 8835
-
Olgerd kirjutas:Minu teada Tartus järjekorda polegi, eksam toimub iga kuu 1. ja 3. kolmapäeval algusega kell 13:00. Kaasa võtta isikuttõendav dokument ja tšekk, et oled maksnud ära riigilõivu eksami sooritamise teemal. Võid üle helistada ja küsida täpsemalt tel 730 8838, 730 8835
Aga kas seal on ka eksam testi vormis nagu Tallinnas või ei ole

Minu mäletamist mõõda oli ikka oma sõnadega vastamine mitte valikvastustega.