Mul muidugi nii palju pole kui Jyril aga mul pole selliseid koeri kah.
Aga see võib olla sõltub jahi iseloomust kah,kui ikka pukist ja auto aknast kaugemale ei lähe pole ilmselt vaja kah seda kraami tassida.

jyri kirjutas:... mul peale 3 noa veel mitu(!) nöörijuppi taskutes(kährade riputamiseks,kui endal vaja kiiresti edasi liikuda,sea tassimiseks või kitse riputamiseks mugavamaks töötlemiseks),taskulamp,GPS,mobla,kaks luisku(teemant ja keraamika),pisike binokkel 8x30,tagavara batakad GPS-le ja taskulambile,kilekotid maksale ja veel nii mõndagi.....
andrus kirjutas:Vat ei ole mina näinud veel põdrajahti kus põder koos maoga kaasa tassitakse.....
Karmo kirjutas:Mul sinust kahju kohe Jyri, et sellist lisaraskust kaasas pead vedama
hundikütt kirjutas:Mina topin omad kährad kännu alla ja palju neist sealt kätte saadakse .Huvitav kas sina kuumtöötled oma kährikute liha ja paned karpi ,et keerits ei leviks.Ja meiekandis oli viimane keeritas siga üle 10 aasta tagasi,nii et ei levi midagi.
Karmo kirjutas:Mul sinust kahju kohe Jyri, et sellist lisaraskust kaasas pead vedama![]()
Aga tõepoolest võiks selle teema pooleks teha, huvitav kohe teada, mis kama keegi metsas kaasas veab.hundikütt kirjutas:Aru ma ei saa neist meestest kes ilma noa ja nöörijupita metsa lähevad.Isegi kui koerad võtavad kähriku,no ei hakka ma seda lihakeha seljas koju tassima.10 min.tööd ja jaht läheb edasi.
Ja pole ime siis, et keeritsuss mõllab.
honkomees kirjutas:1. Metsast teepeale vinnamisega ei satu oksa/okkaprahti ja mulda kehaõõnde sisse
2. Kärupeal kah tolm ja liivapuru ei satu kah sisse
Enamasti viiakse põder tervena töötlemiskohta, seal lastakse viijate poolt magu, kops välja ja kogu s..t tuuakse tagasi metsa sobivasse kohta, samal ajal teised mehed valmistavad ette järgmise aju ja põdratöötlejad pannakse juba kohe kiirelt ettenähtud ilma jalakäimiseta kütikohale.
Kui on juba väga külm ilm ja aju kohe kusagil kõrval plaanitud (piiratud), siis tehakse ka see kohe ära, ei juhtu selle maoga ja lihaga midagi.
Anti kirjutas:To Karmo:
Muarust taskulamp ajujahis päeval küll suhteliselt mõtetu asjandus koguaeg kaasa vedada- hommikul luurel pimedas jälge vaadata või õhtupoole saagi juures askeldada võib isegi asjalik olla. Nuga igaljuhul peab kaasas olema!