
Väikekiskjate jahi organiseeritus kodujahtkonnas
Re: Väikekiskjate jahi organiseeritus kodujahtkonnas
Trihinelladest niipalju,et nn.kuntsliku seedimise meetodit teostatakse ainult Tallinnas.Igal pool mujal,nagu ka nõukaajal,mikroskoobiga.Vist juba kirjutasin,et tuttav viis oma sea portsust kunstseedimise analüüsi tükid,mis mikroskoopiliselt "puhtad".Vastus-positiivne.Helistas siis teistele kah,kes käitusid samamoodi-viisid omade portsioonidest proovid kontrolli-ja jälle positiivne.Peale seda ma ausalt enam keeritsat ei kardagi-kes garanteerib,et üle 40 jahiaasta jooksul ei ole söönud nakatunud liha?Hoian sügavkülmas(arvan,et -15C) ja küpsetan min.2 tundi 200C juures,sõltuvalt tüki suurusest.Siiani elus ja vähe sellest,oma kaal aina kasvab
.Viimased aastad polegi poest liha ostnud-tea,kas hea kutsapaar või muidu.

Re: Väikekiskjate jahi organiseeritus kodujahtkonnas
Jüri vale info sul, ka Tartus tehakse kunstliku seede meetodil.
http://beta.album.ee/antilaht
Re: Väikekiskjate jahi organiseeritus kodujahtkonnas
Antile
Mitte vale,vaid vananenud.Nagu ma isegi.Ainult asja sisu sellest ei muutu,onju?
Mitte vale,vaid vananenud.Nagu ma isegi.Ainult asja sisu sellest ei muutu,onju?

Re: Väikekiskjate jahi organiseeritus kodujahtkonnas
Aegunud jah,meil ka juba paar aastat.Aga mis kartmisse puutub,siis mis siin ikka karta.Öeldakse,et keerits rohkem kokkade häda,maitsevad tooresthakkliha,kui kotleti teevad.Miks toorelt süüa,tee üks valmis ,proovi järgi ja kui vaja maitsesta uuesti.Ja ahjust ei räägi üldse:20 min.-80 kraadi ja ussid küpsed.Ise olen teinud seast igat moodi,nii saslõkki,kotletti,kuipannil praadinud.Ka siis kui veel mikroskoobiga sai uuritud ja näe elan veel.Ei ole mina oma silmaga näinud ühtki inimest,kes oleks keeritsasse surnud.