Tartus ka tuli lumi maha. Hea. Loodetatvasti on laupäeval ka lund. Aga põtrade teemal panin tähele ühte asjaolu, kuigi vett on metsas palju ning põdrad peaks kõrgemate alade peale hoidma, liigub neid kõige rohkem ikkagi sellistes mülgastes, kuhu nagu aju teha ei saagi. Meil ka siiani 3st loomast ainult 2 lastud, oli isegi korraks arvamus, et sai liiga palju plaani võetud. Ei usu... paar metsatükki olid sellised, kus aju jäi lihtsalt toppama ning siis tuldi mööda äärt tulema, ning nendes tükkides olid loomad sees (ühes nähti isegi 2te vilksamas, mets ise oli jälgesid täis ja pajud kooritud). Selle peale sai kopratamm maha võetud ja laupäeval vaatab asja uuesti. Samas... mõlemad põdrad on meil lastud kõrgematelt aladelt.
Eks lumi teeb asja kergemaks, aga oletan siiski, et eelmise aasta seisuga võib tagasilööke olla.
Ps. see trofeeasi läks nii, et asja arutati jahis hoolega, isegi Jaak Volmer oli kohale kutsutud, õigus anti mulle. Aga teate, ei taha mina selliselt endale trofeed, kinkisin vanale selle ära, tema kingib seltskonnale viinad

Mulle oli suureks lohutuseks vanamehe rõõm (tema usub siiski, et õiglus sai jalule), minul poleks sellest trofeest niimoodi rõõm olnud (hea meel oli küll kui loosiõnn mulle naeratas). Vot, kindlasti võib seda mu nooruse ära kasutamiseks nimetada, aga endal on tunne, et minu au on alles. Tulevikus, kui midagi taolist peaks tekkima, siis tuleb ikka igalt ühelt eraldi küsida konkreetselt, et kuidas asja korraldada, ja kui otsustatud, siis ei vii enam ükski vägi ühtegi trofeed enam minu käest minema (st, et ise ei anna). Loodetavasti oli sellest seigast kellelegi tulevikus kasu.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...