Tegelikult mainitud vastuolu jõudis õiguskantslerini,nagu hommikul mainisin, isegi sinust targemate inimeste läbi,minusuguse lünklike teadmistega brakonjäärist rääkimata.Nii et ära koorma oma hallollust,ootame seaduseparanduse ära

jyri kirjutas:Rajaleidjale püstitaks teise ülesande-leida enda toodud tsitaatides väide,et haavatud uluk,keda koeraga jälitatakse,peab olema tingimata jahi tulemusel haavatud.Mitte autolt saadud löögi tulemusel.Keegi vist ei vaielnud vastu,et haavatud uluki surmamine pole jaht.
jyri kirjutas:Nüüd Gunnar tee punaseks ka säte,mis reguleerib laskekatset haavlitega,milledega võib hunti,ilvest ja kitse lasta!Mul on käes haavlitega laetud püss,millisele laskekatse normid puuduvad.Ootan huviga
jyri kirjutas:Ma selgitaks nüüd veits muud,et see vaidlus kinni panna-niikaua,kuni jahti puudutavates Seadustes/Eeskirjades pole puust ja punaselt lahti mõstetatud,mis on näiteks"lasu tulemuse kontroll","haavatud uluki jälitamine jahikoeraga" ja palju muudki samateemalist,on kõik vaidlused mõttetud,sest seadusesäte puudub ja igaüks võib tõlgendada,kuidas tahab.
Joosep Käba kirjutas:OT
Mees teeb siin omale kõvasti "reklaami" ja siis nutab, et kodu lähedal jahti ei saa või kui, siis 700 krooni paev. Kes siukseid tahakski? Kaarel küsi kolm tonni kui järgmine kord tuleb.
Nüüd tee palun mulle selgeks,mis on "sündmuskoht"?Teepeenar,kraav või koht,kus see uluk leiti lamamas ehk 1km eemal?Ja mis on "muus õnnetuses"?Ongi "auk",milledest räägin.rajaleidja kirjutas:4. Jahiseadus ütleb, et jahipidamiseks ei loeta liiklusõnnetuses või muus õnnetuses viga saanud uluki surmamist sündmuskohal
tony kirjutas:To Gunnar:
Kuni tänase hommikuni arvasin sama mida sina aga nüüd olen nii mõnelegi "targale" helistanud ja nõu küsinud.Üheselt on nad mulle vastanud,et suuruluki laskekatset pole vaja kui lased haavlitega kitse,ilvest ja hunti.Ma oskan sellepeale hetkel teha vaid nii![]()
![]()
gunnar kirjutas:tony kirjutas:To Gunnar:
Kuni tänase hommikuni arvasin sama mida sina aga nüüd olen nii mõnelegi "targale" helistanud ja nõu küsinud.Üheselt on nad mulle vastanud,et suuruluki laskekatset pole vaja kui lased haavlitega kitse,ilvest ja hunti.Ma oskan sellepeale hetkel teha vaid nii![]()
![]()
Ütleme nii et oleks vaja kohtulahendit, aga kuni seadus selgesõnaliselt ütleb et suurulukijahis peab olema kaasas suuruluki laskekatse tunnistus ei tahaks mina katseloomaks olla. Ja kuidas seda tunnistust saab sa tead.
jyri kirjutas:Lihtne näide ekspromdina:Nüüd tee palun mulle selgeks,mis on "sündmuskoht"?Teepeenar,kraav või koht,kus see uluk leiti lamamas ehk 1km eemal?Ja mis on "muus õnnetuses"?Ongi "auk",milledest räägin.rajaleidja kirjutas:4. Jahiseadus ütleb, et jahipidamiseks ei loeta liiklusõnnetuses või muus õnnetuses viga saanud uluki surmamist sündmuskohal
Aga su alkoholi tarbimise suurenemise väide käis vist Joosep Käba kohta-Ei jõudnud õigesti ärgatagi kui juba teemast mööda kommentaar.Võid ju tedagi nöökida,mida sa ainult minu kallal harjutad