pitbull jahikoeraks
pitbull jahikoeraks
mul on 4 aastane pitbull kes on treenitud jahikoeraks,võtab suurepäraselt jälgi jne.tahaksin teda ka reaalis jahile saata.kes võtaks + 

-
Re: pitbull jahikoeraks
Texasest leiad kindlasti kellegi, kes võtaks su koera kaasa.
maruul kirjutas:mul on 4 aastane pitbull kes on treenitud jahikoeraks,võtab suurepäraselt jälgi jne.tahaksin teda ka reaalis jahile saata.kes võtaks +
Äkki täpsustaksid, mis mõttes ta jahikoeraks on treenitud.
-
See saab hea olema 

Oleks azawakh,barbet või harrier
siis nendega on meil jahipidamine lubatud,pitbull`iga mitte.Ja meil on palju siilisid ka

Naine võib olla,koer peab olema!
-
Sellel pildil peaks tegelikult küll bullterjer olema aga üldiselt soovikul õigus- igasugu bulliliste kasutamine jahis ei ole lubatud.
Aga väga huvitav oleks kuulda, mis jahiks ja kuidas see pitbull koolitatud on? Muideks mu dobermann võtab ka hästi jälgi.
Aga väga huvitav oleks kuulda, mis jahiks ja kuidas see pitbull koolitatud on? Muideks mu dobermann võtab ka hästi jälgi.
-
Meie kamba dober ja minipinser võtaks kah koos "jahiemaga" jälgi, mis mühiseb!Samuti tahaks koos taksidega urgu mahtuda(pinser käibki sisse-välja hästi ruttu, taksid ei luba vist oma "mängumaadele") Kahjuks on olemas EKL lehel "eestis kasutatavate jahikoerte register", kus täpselt kirjas, mis tõugu koerad meil on jahipidamises lubatud -kasutusel.
Nii et treenida võid, kelleks.milleks tahad, kas või jalgrattaga sõitma, sega tast seepärast veel jalgratturit saa.
Nii et treenida võid, kelleks.milleks tahad, kas või jalgrattaga sõitma, sega tast seepärast veel jalgratturit saa.