aivar00 kirjutas:Kui sa Kraavik nüüd vaatad enda ja Tiidu pilte, siis vaata ka kohta kuskohast Tiit kinni hoiab-tükk maad lähemalt kui sina. Minul tekkis koheselt pilti vaadates mõte kas sa kätt ei saa päästikule lähemale nihutada. Siis peaks kõik OK olema. Sama lugu ka Üllaril- tema hoiab samuti nagu Tiitki. Endal kah muideks samamoodi kaba peos- ja olen rahul.
Kui ma nihutan käe mööda kaba päästikule niipalju ligemale, et päästikusõrm ulatuks ideaalselt päästikut pigistama, siis muutub kaba kuju tõttu käelaba ja käsivarre vaheline nurk randmest sedavõrd suureks, et tekib suur pinge ja sedamoodi ei tööta nimetissõrm enam normaalselt. Rääkimata sellest, et väga ebamugav on sedasi olla.
Kui nüüd neid pilte ikka hoolega vaadata, siis Üllar hoiab ju enam-vähem nii nagu mina. Tal lihtsalt hiiglase käed

Ja kui ka Tiit hoiaks tagapoolt, siis ulatuks tal sõrm ikkagi vabalt päästikukaitse esimese kaareni.
No peaks ju ka pimedale näha olema, et minu labakäsi ei kanna ei Tiidu ega rääkimata Üllari labakäega võrdlust välja. Kui keegi tahab kodus loomkatseid teha, siis infoks niipalju, et minu labakäe mõõdud 18x9 cm. Mõõdetuna keskmise sõrme algusest kuni randmeliigese alguseni (18 cm) ja labakäe laius 9 cm mõõdetuna peopesa keskelt. Nimetissõrm ise on 7 cm pikk.
Mõõtke ära ja nadke teada. Eriti huvitav oleks teada Üllari mõõte