Kes teab?
Kes teab?
Mure siis selline, TOZ 34 kabal on tekkinud horisontaalne külglõtk, päästemehhanismi juures ,kus kaba "põsed" katavad mehhanismi ennast, imeväike,silmaga on näha ,et liigub, laskmist ei sega, aga häirib ikkagi. Tekkis arvatavalt siis kui püssiga ajaja olin talvel ja puitosad olid täielikult märjad, püss rihmaga kaelas.
Kas võib kasutada selle ühenduse kinnitamiseks mingeid vahendeid(õli, vaha, liim vms) ,kinnitusi pingutama, või peaks jätma nii nagu ta on. Puit on kask tehase töötluses, relv ise 70 aastate väljalase.
Kas võib kasutada selle ühenduse kinnitamiseks mingeid vahendeid(õli, vaha, liim vms) ,kinnitusi pingutama, või peaks jätma nii nagu ta on. Puit on kask tehase töötluses, relv ise 70 aastate väljalase.
kes palju sööb on tugev, kes palju joob on julge:)
Re: Kes teab?
Toz´e tõmmatakse selle koha pealt poldiga kokku, et ei loksuks. Kui oled Lõuna-Eestist, siis astu mõnest jahipoest läbi ja kurda muret. Aetakse kiirelt korda see häda. Mul endal üks püss selle rea läbi käinud.
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
kui kinni tõmbamata jätta, võib lõhki minna ... A muidu kakukesel õigus nigu ikkekakuke kirjutas:Toz´e tõmmatakse selle koha pealt poldiga kokku, et ei loksuks. ...
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
Veidi ilusam ehk puu tüübel panna nii, et mingi 6-ne auk läbi, liimiga tüübel sisse ja kruustangide vahel hoida parajas mõõdus kuivamiseni. Hiljem saab kõik ära lihvida ja nagu uus.
Mul Volli pani väga kena (vist oli vasest) laia ja lameda poldi, mis oli suht tasa laega ja ei olnud hetkekski tunnet, et oleks püss rikutud olnud.
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
Tänud kõigile kes reageerisid. Arvan, et teema lukku.
kes palju sööb on tugev, kes palju joob on julge:)
mul analoogne tunne, Volli pandud mustast metallist pisike jubin näeb välja nagu püssi originaalosa ...kakuke kirjutas:Mul Volli pani väga kena (vist oli vasest) laia ja lameda poldi, mis oli suht tasa laega ja ei olnud hetkekski tunnet, et oleks püss rikutud olnud.
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
-
kõige lihtsam on panna kaba kruustangide vahel pingealla ja siis kruvi läbi keerata ning kruvi põskede juurest maha lõigata ja tasaseks lihvida. Siis ei jää praktiliselt midagi näha aga toimib.
naised saunas rääkisid
Kasulikum minna mõne teadjama juurde, kellel asi tuttav. Tähtis, et auk või kruvi ikka õigesse kohta panna. Tean mitmeid jahimehi , kel peale kinnitamist kas trikkel või kaitseriiv enam ei toiminud.