seinakella ymber teha padrunitest ring.
seinakella ymber teha padrunitest ring.
Selline soov siis, aga ei oska öelda kas see on lubatud vms. Kas keegi ehk oskaks midagi kaasa rääkida või abi anda? Oleks väga tänulik.
Re: seinakella ymber teha padrunitest ring.
Kui see padrun mingi valemiga pauku ei tee,sütik ja püssirohi kahjutu,või puudu,no kes keelab.
Aga kui ma just niimoodi tahan, et nagu oleks väljaspoolt näha, et sinna pole auke sisse puuritud?
võta ühendust mõne iselaadijaga kes laeks sulle kasutatud tongiga ja ilma püssirohuta padrunid.....
kärbes kirbule!
Maitea kedagi kes tegeleks selliste asjadega. 

-
vaata kes laadimise teemades kaasa räägivad, sealt näed ka millist moona keegi laeb
naised saunas rääkisid
Kui mu mälu mind ei peta, siis Tartu Jahipaunas on selline kell täitsa seinal olemas. Kuju järgi pakuks mingi vene vindi padruneid, kuid lähemalt pole silmitsenud. Aga kuulid kõik küljes ja puha 
P.S augu võid puurida ju sinna külge, millega kest alusele toetub?

Tongi sisu saab seest ju välja urgitseda enne selle paigaldust, kui see tõesti hull probleem on. Kasutatud sütik ei ole jälle kena väljanägemisega ja mõjuks võltsina.
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
TiitR kirjutas:Kui mu mälu mind ei peta, siis Tartu Jahipaunas on selline kell täitsa seinal olemas. Kuju järgi pakuks mingi vene vindi padruneid, kuid lähemalt pole silmitsenud. Aga kuulid kõik küljes ja puha
Jeps. Ise sain idee Tallinnas Rocc Al Mares Jahipaunast seal on samamoodi selline kell seinapeal. Aga ei tahaks auku sisse puurida;S rikub nagu välimuse ära. aga kas kuidagi ei saa lihtsalt kuul välja tõmmata ja püssirohi seest välja võtta? ( Võibolla oli väga jabur:D ei jaga eriti sellistest asjadest)
kakuke kirjutas:Tongi sisu saab seest ju välja urgitseda enne selle paigaldust, kui see tõesti hull probleem on. Kasutatud sütik ei ole jälle kena väljanägemisega ja mõjuks võltsina.
Tänud said just minu poinidle pihta:D
teadjamiis kirjutas:vaata kes laadimise teemades kaasa räägivad, sealt näed ka millist moona keegi laeb
Oki vaatan sinna kah.
õlis leotatud tongid saab ohutult seest tühjaks koukida.
Keegi kirjutas:.... aga kas kuidagi ei saa lihtsalt kuul välja tõmmata ja püssirohi seest välja võtta? ( Võibolla oli väga jabur:D ei jaga eriti sellistest asjadest)
Saab küll, õigemini olen näinud ühel foorumlasel omatehtud suurt puust haamrit, mille sisse tekitatud erineva läbimõõduga avad, kuhu sisse paneb padruni ja sellega inertsi mõjul koksib kuulid välja.
Samas, kõige lihtsam oleks osta tegelikult uhiuued kasutamata kestad poest (kella jagu ei löö rahalises mõttes maha ja on tulemus tegelikult kõige nägusam silmale), panna taha sütikud, mis ei toimi ja otsa kuulid.
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
Tänud, et viicite head nõud anda 

Karmo kirjutas:õlis leotatud tongid saab ohutult seest tühjaks koukida.
Tänan, vb lähebki nii käiku