binokli probleem
binokli probleem
Mure järgmine. Nimelt kukkus maha vanemat tüüpi Zeiss'i binokkel. Nüüd pilt topelt. Kas on ehk kusagil mõni spetsialist kes saaks avitada. 

- sammal.habe
kah nokli-häda

Mul sarnane lugu - binokkel juba enne minu sündimist maha kukkunud ja pilt kaheks. Viga iseenesest lihtne: prisma nihkub paigast ära ja enam rihti ei saa. Juhul, kui binoklil tuubused (need augud, mis vaatamise aegu objekti poole jäävad) vindiga otsa käivad, võivad ka need viltu minna. Sihukest viga ma oma uuemal binoklil mitu korda kohendand (odav värk teine).
- Patterdale
tere
Eestis vist keegi ei paranda pinokleid,oma pinokliga sama jama pilt topelt.
Pinokel oleks pidanud garantiise minema, poes ajasid sellist juttu ,et ise süüdi jne,pakkusid uut osta.Saatsin pinokli soome huvipärast soomes mindi sellega esindus poodi räägiti murest,töötajad ei osanud midagi arvata tuli tagantruumist omanik,vaatas vähe läks pani pinokli mingi aparaadi alla viie minsa pärast tagasi,pinokel korras ,rääkis konkreetse mudeli eripärast ei pidavat põrutust taluma muidu supper night vision ja muud lisad.
Uurisime palju me maksma peame "TASUTA" see tema firma au asi.
Arvake palju ma sellesr eestiesindusest pärast seda ostnud olen.
Pinokel oleks pidanud garantiise minema, poes ajasid sellist juttu ,et ise süüdi jne,pakkusid uut osta.Saatsin pinokli soome huvipärast soomes mindi sellega esindus poodi räägiti murest,töötajad ei osanud midagi arvata tuli tagantruumist omanik,vaatas vähe läks pani pinokli mingi aparaadi alla viie minsa pärast tagasi,pinokel korras ,rääkis konkreetse mudeli eripärast ei pidavat põrutust taluma muidu supper night vision ja muud lisad.
Uurisime palju me maksma peame "TASUTA" see tema firma au asi.
Arvake palju ma sellesr eestiesindusest pärast seda ostnud olen.
Tegelikult siit saaksid viite, et kes ja kus sellega tegeleb.
http://www.eoy.ee/foorum/index.php?acti ... &topic=199
http://www.eoy.ee/foorum/index.php?acti ... &topic=199
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
- sammal.habe
oma binokliprobleemi ma lahendada ei suutnudki. lõpuks jõudis nokkel (õigemini pragunenud prisma) Tõravere astronoomide kaudu Piiterisse LOMO tehasesse. kus onud arvanud, et võib uue prisma lihvida küll, kuid asi läheb maksma umbes prismasuuruse kullatüki hinna...
nii et pean uue binokli soetamise plaani...

nii et pean uue binokli soetamise plaani...