Otsin kontakti.
Otsin kontakti.
Otsin kontakti inimesega kes muudaks ühe vintraudse vähe rooste kindlamaks.Hetkel piisab väikesest vihmast ja kuuled juba kuda ussid krõbistama hakkavad.Ilmselt see oksiidi või mis iganes kiht seal peal on,on suhteliselt kehvake.
Mida lähemale kodanik Rakverele asub seda parem.
Andrus
56147322
ja
ps.
Mida lähemale kodanik Rakverele asub seda parem.
Andrus
56147322
ja
ps.
jahismurf
Re: Otsin kontakti.
Proovi sellist toodet nagu Birchwood Casey Barricade. Müüb Küti Äri.
http://sport.birchwoodcasey.com/Mainten ... 1cf7a4425b
http://sport.birchwoodcasey.com/Mainten ... 1cf7a4425b
Kuuldavasti on Avinurme tekkinud miskit relvameistri moodi mees.
Pead ei anna, kuid proovi: 5033081 Mihkel
Ax1600 kirjutas:Kuuldavasti on Avinurme tekkinud miskit relvameistri moodi mees.
Mitte miski,vaid täiesti ametlik ja litsensiga OÜ.Teeb nii metalli kui puidu tööd.Olemas ka kopeerpink,relvahoidla jne.Nii nagu relvameistril peab.
jahismurf
Minu kombi püssi vaatavad paljud imestusega,et kuidas saavad rauad rohekas/kollased olla.Lihtsalt värvisin vastava korrosioonitõrje värviga ära,sest sagedastest ümbertehitamistest tingituna ei suutnud alati ja jälle seda 5 päeva "mustandamist" oodata.Nüüd probleem lahendatud,ei roostet ega probleemi
.
Tervitades

Tervitades

Väga ilus jääb bituumeniga, teate küll millega nõuka ajal auto raame üle võõbati.
Kunagi aastaid tagasi lasin sõbra jahikarabini katta musta mati pulbervärviga,tulemus:hea.Niid aastatega,mõni kriim ainult.
Kas keegi oskaks anda kontakti relvameistri kohta Lõuna-Eestis, kes mõistaks õhupüssi remontida.
metsas on mõnus
-
miks minna otse kui saab ringiga. Kõige lihtsam mine Tartus Jahiklubi all olevasse poodi Trapper ja küsi Arno Kulli ja edasi juba lihtne, tere, minul selline mure....
Küll juba Kullionu teab kuhu asi edasi toimetada.
naised saunas rääkisid
teadjamiis kirjutas:miks minna otse kui saab ringiga. Kõige lihtsam mine Tartus Jahiklubi all olevasse poodi Trapper ja küsi Arno Kulli ja edasi juba lihtne, tere, minul selline mure....
Soovitan samuti Arnot...just mõni päev tagasi sai talle hommikul vara Benelli sokutatud, et optikat kohendada ja korralikumalt liimida - lõunaks oli püss käes tagasi

TiitR kirjutas:....
Soovitan samuti Arnot...
palju ta nüüd ise teeb, aga õigesse kohta oskab edasi küll toimetada

Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
honkomees kirjutas:TiitR kirjutas:....
Soovitan samuti Arnot...
palju ta nüüd ise teeb, aga õigesse kohta oskab edasi küll toimetada
Tean jah, et täpsemad tööd liigutatakse edasi Vollile, kuid selle töö tegi Arno isiklikult

Oli sama probleem,sest pidevalt tegin püssi(vene kombi) ringi.Ja jälle peale mingi vidina külge/lahti tinutamist pidi kogu "mustamise" maha kiskuma ja jälle "mustama".Kops läks üle maksa ja panin peale temperatuurikindlat epokrunti.Seisab siiani,rahvas ei saa aru,mis imeriistaga jahil käin.see krunt kollakas/roheline.Mõned foorumlased vist mu riistapuud näinud kah koos mu koertega ja nende peremehega.
Nii et kui ei karda-tõmba liivapaberiga "mustamus" maha ja värvi hea krundiga üle.Miski vihm enam ei ohusta!
Aga muidugist ma pole miski tark siin autoriteetide foorumis soovitama.
Nii et kui ei karda-tõmba liivapaberiga "mustamus" maha ja värvi hea krundiga üle.Miski vihm enam ei ohusta!
Aga muidugist ma pole miski tark siin autoriteetide foorumis soovitama.