Miks välja logib?
-
Miks välja logib?
Viga siis selline ,nagu Bäkki vajutan logib mind välja ja nüüd ei lasknud postitada ka ,nagu saadan kohe logib välja ,kas viga võib olla minu arvutis ,või on lehel midagi viga?
Re: Miks välja logib?
Endal hetkel ei ole sellist jama, sellisel kellaajal. Laseb postitada ja lugeda kõike nagu tavaliselt.
duo on parem
Muarust on see miskine foorumite laiem probleem. Mina ohutuse mõttes ei vajuta kunagi brauseri "bäkki" ja navigeerin teemade vahel ainult foorumisiseste linkide abil.
Ei, see ei ole Rio de Janeiro, see on hoopis midagi hullemat.
Kustuta oma cookied/küpsised interneti seadete alt ära ja proovi siis uuesti.
kakuke kirjutas:Foorumil anomaaliaid veel.
Andke teada, saab viimati kõrvaldada.
Kui valin uued postid ja asun miskit vaatama, siis teinekord plokib kõik lingid ära va. lingi foorumi pealehele, sealt kaudu saan uuesti valida lingi vaatamata postitused. Alati seda anomaaliat ei esine, aga vahest tuleb ette.
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
kakuke kirjutas:Kui valin uued postid ja asun miskit vaatama, siis teinekord plokib kõik lingid ära va. lingi foorumi pealehele, sealt kaudu saan uuesti valida lingi vaatamata postitused. Alati seda anomaaliat ei esine, aga vahest tuleb ette.
OT:
Tead, see on nagunii sellest, et loomakaitsjad nüüd hoolega loevad seda siinset foorumit ja kes võib teada, milliseid tehnilisi ja tarkvaralisi vahendeid on nende kasutuses. Kui nende enda manifeste lugeda nende kodulehel, siis eks nad ühed jahinduse väljasuretamise poolt olijad on ning alustuseks sobiks ju jahifoorum ilusasti.
BM
Ma arvan, et need ei ole foorumi anomaaliad vaid teie endi arvutite või brauserite jamad. Enamasti foorumi vea puhul esineb seda kõigil mitte teatud kasutajatel.