antonius kirjutas:Kuna mul endal kindel plaan soetada poolautomaat(ei tea veel ainult milline), siis äkki jagad inffi oma Browningu kohta. Kuida täpsus on(kas on ka mingi tehase poolt etteantud lubatud hajuvus), töökindlus, mugavus käsitlemisel, millise padruniga kõige paremini kärab jne. äkki otsustan hoopis selle riista kasuks. Tänud ette!
Mida oskan eespool öeldule lisada,-uuesti poodi relva järel minnes valiksin kõhklematta just selle.Püssil on peal KAHLES punatäpp optika 3-12x56,kiir jalaga.Täpsuse kohta võib öelda 100-lt meetrilt kuul riivab kuuli .Olen proovinud mitut moona ,ka ise laetud.Sellega on nii et täpsust reguleeritakse vastavalt kuuli kaalule selle kompensaatori pikkuse muutmisega(BOSS SYSTEM) ja raamat annab sellised andmed ,et kõige paremaks tulemuseks on saavutatud 90-nelt m 1,7 mm erinevust.Nii ehk naa tiirus 100-lt m pole kroonine münt mingi probleem.Tegelt sai ka selle vist ruutsentimeetrilisele märklehe kuuliaugu kleepsule pihta.Olen lasknud nii põtru kui sigu ja võin kinnitada ,et erinevust tavalise w308-aga looma surmamise kohabealt pole(keeg arvas ,et 308 jääb nõrgaks

Kivi kotti!