Kaliiber metssea jaoks?
Re: Kaliiber metssea jaoks?
Veel üks näide.Oma esimese looma 45-70 Gov.iga lasin jooksvat põdravasikat.Vasikas maas,peale tabamust ja aju lõppu,läksin tulemust uurima.Enne vasikat oli kuul läbistanud 10sm.haava.Nagu oli näha ei seganud puu kuuli lendu,tabades vasika surmavalt.Selline siis üks näide.
vaadake esmalt.... kaupo poolt välja toodud rikosheti printsiibid oleks nagu kõik ära ütelnud.....
teisalt.... ei ole mul ka ükski siga 243 -ga eluga pääsenud....sry... aga need väärteod on aegunud
kolmandalt....viimasel ajal olen astunud ühe siinse foorumlase klubisse mitte kaliibri vaid kuuli osas(ülekaliibriline püstolikuul 0.312 hornady 100gr hp/xtp). 3006 otsas max loadis ei karda tõesti kõrt/vilja ega peenemat võsa.

teisalt.... ei ole mul ka ükski siga 243 -ga eluga pääsenud....sry... aga need väärteod on aegunud

kolmandalt....viimasel ajal olen astunud ühe siinse foorumlase klubisse mitte kaliibri vaid kuuli osas(ülekaliibriline püstolikuul 0.312 hornady 100gr hp/xtp). 3006 otsas max loadis ei karda tõesti kõrt/vilja ega peenemat võsa.

kärbes kirbule!
Sarvik kirjutas:Viimasel ajal olen astunud ühe siinse foorumlase klubisse mitte kaliibri vaid kuuli osas(ülekaliibriline püstolikuul 0.312 hornady 100gr hp/xtp). 3006 otsas max loadis ei karda tõesti kõrt/vilja ega peenemat võsa.
Läheb küll teemast kõrvale, aga Sarviku poolt pakutud ülekaliibriline püstolikuul 0.312 hornady 100gr hp/xtp sobib ka väga hästi koprajahi jaoks kõikidele .30 cal vintrelvadele.