Jahikoerapassi saamine.
Jahikoerapassi saamine.
Tere.
Mul on küsimus,kuhu ma pean pörduma et taotleda esmane jahikoerapassi?
Mul on küsimus,kuhu ma pean pörduma et taotleda esmane jahikoerapassi?
-
Re: Jahikoerapassi saamine.
Suur tänu!
Sain aru et minu laikale esmane pass ei olegi vaja,sest temal on tõutunnistus ja naituse hinne on olemas.
Sain aru et minu laikale esmane pass ei olegi vaja,sest temal on tõutunnistus ja naituse hinne on olemas.
- Priidik Õun
Esmane jahikoerapass (õpilaspilet
), on ikkagi kindla formaadiga dokument, mis väljastatakse tõutunnistuse koopia ja jahikoera omaniku andmete alusel.

Kui hobu on surnud on tark sadulast maha tulla.
Priidik Õun kirjutas:Esmane jahikoerapass (õpilaspilet), on ikkagi kindla formaadiga dokument, mis väljastatakse tõutunnistuse koopia ja jahikoera omaniku andmete alusel.
No pass on ikka vaja

- Priidik Õun
Passi on ikka vaja. Näitusehinde olemasolul võid VIST esmase... vahele jätta.
Uuri !
Uuri !
Kui hobu on surnud on tark sadulast maha tulla.
Kui on näituse hindamisleht olemas,saab juba päris jahikoerapassi.Jahikoerte Tõuühingu lehel peaks kirjas olema mis asjad tuleb Anne Reitelile passi saamiseks saata ja tema saadab sulle dokumendi vastu.Esmase jahikoerapassi saad aastaks juhul,kui koeral ei olnud näiteks näituse ajaks vanus täis aga jahile tahad teda ikka(seaduslikult
) kaasa võtta.Lihtne.

Naine võib olla,koer peab olema!
Noorel koeral piisab esialgu ka lemmiklooma passi koopiast ja kui jälle jahikoerte näitus tuleb, siis saad juba sealt jahikoera passi.Ennem pead aga näitusele registreerima ja saatma sugupuust-, omaniku registreerimise tunnistuse-, lemmiklooma passi-,näituse maksekviitungi koopia Jahikoerte Tõuühingule ehk siis proua Anne Reitelile.Põlva Jahiselts. Mammaste. Põlva vald.63211 Põlvamaa.Koer peab olema ka eelnevalt vaktsineeritud ja vastavad kleepsud ka lemmiklooma passis.
[quote="vana känd"]Noorel koeral piisab esialgu ka lemmiklooma passi koopiast ja kui jälle jahikoerte näitus tuleb, siis saad juba sealt jahikoera passi.Ennem pead aga näitusele registreerima ja saatma sugupuust-, omaniku registreerimise tunnistuse-, lemmiklooma passi-,näituse maksekviitungi koopia Jahikoerte Tõuühingule
Kõik on olemas ja tehtud, jäi ainult kiri saatma.
Ps
Täna omikul on tonud esimist jahisaaki maja ukse ürde,kähriku
Kõik on olemas ja tehtud, jäi ainult kiri saatma.
Ps
Täna omikul on tonud esimist jahisaaki maja ukse ürde,kähriku

Piisab ikka küll, mina olen selle kadalipu läbi käinud kolmes maakonnas kus jahil dokumente kontrollitud.

Enam ei muutu midagi, koeral pass käes ja eks neid juuksekarva lõhkiajajaid leidub ka kahjuks.
sooviku kirjutas::D OK,jäägu sulle su arvamus.Küll see muutub,kui õige kontrollija otsa juhtud.Ja seadust võiks siiski tunda!
Tegelikult Vanal Kännul õigus. EU lemmikloomapassi ei ole küll praeguses JS-s mainitud, kuid tulenevalt sellest, et välisriigist oma jahikoeraga EV-sse jahile tulnutele ei ole praktilistel põhjustel võimalik JKP välja anda, lubatakse neil EU lemmikloomapassi alusel jahikoera kasutada. Kuna isikuid (antud juhul koeraomanikke) tuleb EL-is kohelda võrdselt, siis lubatakse ka EV alalistel elanikel oma jahikoera kasutada kas JKP või EU lemmikloomapassi alusel. Sooviku mainitud "õige" kontrollija võib ju teistmoodi arvata, aga kohtus jääks ta paraku kaotajaks. Uues JS-s juba see küsimus ka täpsemalt reguleeritud ja EU pass või JKP on alternatiividena ilusti märgitud.
BM
Kas see tähendab siis seda,et jahikoerapassi polegi vaja ajada,kuna kõigil tõukoertel on ju EU lemmikloomapass olemas?