sooviku kirjutas:....Sedasi kaotab mõtte ka Jahikoerte Tõuühing.
Ai, valusalt annad

BM
sooviku kirjutas:....Sedasi kaotab mõtte ka Jahikoerte Tõuühing.
Kivakas kirjutas:...
Tere
Kas sain õigesti aru, et võtad ilma ühegi paberita koera ja lähed Looma arstile ja too väljastab Euroopa lemmiklooma passi ,ning peale seda on sul seaduse silmis õigus koera jahil kasutada.?
Jägervision kirjutas:Miks ei hakka? ... [ jne jne jne] ... ...
Milleks nii räpased löögid allapoole vööd, ma ei mõista. Kas tõesti mõni inimene on nii kibestunud, et ei usu enam mitte ühegi inimese olemasolusse maailmas, kes kaitseks mingeid aateid, ideid. Kas kõik peabki taanduma alati ja ainult rahale.baddmann kirjutas:Millest selline paanika ? Leib kaob päris lõplikult kohe laualt või juhtub midagi veel hullemat ?
Ei ole see elusolendite üleskasvatamine nii mustvalge - külmkapil on garanteeritud kvaliteet, aga mitte elusolendil (küll on tollel tõenäosused areneda mingis suunas). Mina ei saanud omale oma vanema koera pesakonnast (mille kasvataja ei olnud ma ise) täpselt sellist (super)koera, nagu ette kujutasin-kavandasin. Kuigi olin sünnist saati juures, valisin isase, valisin kutsika. Kutsikas on pigem isasse, ja ma lootsin segu või siis rohkem emasse kutsikat (no ei suutnud leida paariliseks ema täpset koopiat vastassoost, ja eks lootsime ka ema nõrku kohti parandada - neid on igal koeral ju). Probleemid, mis mul hetkel on selle koera arendamisega, on minu iseloomust tulevad, koera materjal ja nö tükid on kohati paremad, kui emal. Mina lihtsalt ise siin pean puzzle kokkupanekul arenema vastavaks täiesti uut tüüpi, tundlikuma materjaliga. Mõne teise inimese käes oleks see koer ehk juba midagi uskumatult fantastilist ...baddmann kirjutas:Või äkki alustaks hoopis sellest, et aretaks siis TÕEPOOLEST heade tööomadustega jahikoera, kelle puhul ei ole ka jahimehel kahju tõesti garanteeritud kvaliteediga "toote" eest rohkem maksta.
tädimaali kirjutas:Milleks nii räpased löögid allapoole vööd, ma ei mõista. Kas tõesti mõni inimene on nii kibestunud, et ei usu enam mitte ühegi inimese olemasolusse maailmas, kes kaitseks mingeid aateid, ideid. Kas kõik peabki taanduma alati ja ainult rahale.......baddmann kirjutas:Millest selline paanika ? Leib kaob päris lõplikult kohe laualt või juhtub midagi veel hullemat ?
maris kirjutas:Tõupuhtus on täna peale sunnitud ju riiklikul tasandil, mitte EKL poolt?...