http://www.maaleht.ee/news/maamajandus/ ... d=33847559
Väga kahtlane kirjutis.
"Kuigi Meie Maa allika kohaselt tabas looma jahimehe lastud kuul, omaniku sõnul seda kindlalt väita ei saa..."
võistlushobuse surm....
Re: võistlushobuse surm....
Miks see kirjutis kahtlane on
Minu pilgu läbi täiesti mõistlik jutt- hobuse peremees ei süüdista valjuhäälselt jahimehi vaid möönab, et võis olla nii ja naa...
Samuti ei poolda uue seadusega peale pandavat nn. maksu.

Minu pilgu läbi täiesti mõistlik jutt- hobuse peremees ei süüdista valjuhäälselt jahimehi vaid möönab, et võis olla nii ja naa...
Samuti ei poolda uue seadusega peale pandavat nn. maksu.
ikka lõbusalt
Kirjutis ise on kahtlane küll. Omaniku väited on toodud alles artikli lõpus, aga alguses on keegi salapärane vihjaja siiski väidetavasti Meie Maale andnud "ümberlükkamatu" info (kuna seda kõlbas ju ometi avaldada, eksole), et looma tulistati. Seega igaüks võib selliseid artiklikesi oma pisikeste roosade näppude vahelt sulepeast välja imeda, isegi kui omanik jahimeeste poole ei vaatagi.
BM
BM
Täpselt nii mõtlesingi nagu baddmann väitis. Selliste kirjutiste meediassse paiskamine, et vihje järgi on tegemist (kellega iganes) aga tõestada ei saa on minu meelest rumalus. Kui uuritakse v kavatsetakse uurida ja uuringu tulemused teada oleks artikkel avaldamist väärt mitte aga nn "sisetunde" järgi nagu selles artiklis
duo on parem
No see Rooda seda hobuse laskmise juttu minule vähemalt 5 - 6 aastat tagasi rääkis.Kas juba jälle, või on vana uudis alles nüüd ajakirjanikuni jõudnud.
Artiklist tuli välja, et tal varem kah juhtunud vms.
BM
BM