Udused klaasid on ikka kahtlased.
Joosep Käba kirjutas:Mitte et ma seda tegevust 100% heaks kiidan aga siiski saan aru ka Loo meestest ja organiseeritud jälgimine ei ole kindlasti paha.
Ilmselt on siis olukord läinud üle taluvuspiiri ja midagigi on vaja ette võtta.![]()
![]()
Meie riigikene on oma sturuktuurikestega kodaniku heaks töötamises ikka väga saamatu või ei taheta seda?
Kehtestatakse igast absurdseid norme mida kohati võimatu täita ja mille täitmist mitte miskil moel võimalik jälgida ei ole.
Ülereguleerimine ja reeglite täitmise mittejälgimine devalveerib nii reegleid kui nende kehtestajat. Vahel veel on seatud reegel mille täitmise jälgimist täitval struktuuril piirab mingi järgmina norm jne. Siin "foorumijuristid" teaksid näiteid ilmselt tuua nii mõnegi.
Siis loed veel lisaks millega vahel tegelevad kutsutud ja seatud järelevalvajad ise.![]()
Jäägi muud üle kui ohjad ise pihku võtta või mes?![]()
Jõudu jääb soovida teile, pisikestele valgete pehmete käekestega ametnikele. Ja ärge mitte mingil juhul kuulake inimeste nõuandeid kes "päris" elu üritavad sättida teie fantaasiapuhangute järele.
Feen kirjutas:... Samas, kui on normaalne seltskond, siis võib juhtuda, et suhtlus laabub sujuvalt ning pärast hoian isegi silmad lahti, et ega miskit kahtlast pole, ...
unt kirjutas:... Olen peatanud oma auto tuledaga vilgutades ka vastutulevat teist autot kus sees mees ja kotis olev relv ja ennast nii tutvustanudki, et olen selle piirkonna jahimees ja tunnen huvi, et kellega mul tegemist, et püss autos. Ei ole ka konflikti tekkinud. Aga kui püss oleks lahtiselt olnud, oleksin vast jahimehena talle märkuse teinud ja autonumbri pädevatele edastanud. Kindlasti ei oleks kaklema asunud.
sammal.habe kirjutas:vaat seda imetrikki ma tahaks küll näha, kuidas tuvastatakse vastutulevas autos kotis olev relv ja veel jõutakse vilgutada ka...
teie kandis transporditakse relvakotti armatuurlaual?
unt kirjutas:... Olen peatanud oma auto tuledaga vilgutades ka vastutulevat teist autot kus sees mees ja kotis olev relv ja ennast nii tutvustanudki, et olen selle piirkonna jahimees ja tunnen huvi, et kellega mul tegemist, et püss autos. Ei ole ka konflikti tekkinud. Aga kui püss oleks lahtiselt olnud, oleksin vast jahimehena talle märkuse teinud ja autonumbri pädevatele edastanud. Kindlasti ei oleks kaklema asunud.
Feen kirjutas: Küsimus on selles, et sõidad mööda metsateed, siis haagib keegi sappa ja hakkab tegema mingeid imevigureid. Või siis sõidad mööda teed, mingid teevad teetõket. Peatuks vast ikka, uuriks, et mis toimub, kui selle peale tahab keegi pagasnikusse piiluda või autosse ronida (ilma, et tal oleks nt vaja haiglasse pääseda), siis ütleks, et head päeva ja sõidaks minema. Kasvõi põhimõtte pärast.
Marekp kirjutas:Feen kirjutas: Küsimus on selles, et sõidad mööda metsateed, siis haagib keegi sappa ja hakkab tegema mingeid imevigureid. Või siis sõidad mööda teed, mingid teevad teetõket. Peatuks vast ikka, uuriks, et mis toimub, kui selle peale tahab keegi pagasnikusse piiluda või autosse ronida (ilma, et tal oleks nt vaja haiglasse pääseda), siis ütleks, et head päeva ja sõidaks minema. Kasvõi põhimõtte pärast.
Ausalt öeldes on see teema ka minu jaoks ennast juba ammendanud, aga lihtsalt igaks juhuks küsiks üle, et ei jääks kahtepidi mõistmist. Feen, millist artiklit Sa kommenteerid? Kui seda teemaalgataja poolt postitatud artiklit, siis katsu ikka teemas püsida ja ära ülemäära ka fantaseeri. Pealegi oli artiklis ju selgelt öeldud, et aktsioon on koostöös politsei ja KKI-ga. Järelikult on nad seda ettevõtmist nende ametkondadega ka arutanud ja saanud neilt ette selged mängureeglid. Seega, ei näe ma mingit põhjust kahelda selle aktsiooni seaduslikkuses.