Murdjad

Jaht koertega ja kuidas oma lemmik tööle saada .
Vasta
Kasutaja avatar
sooviku
Postitusi: 2291
Liitunud: R Nov 19, 2004 7:22 pm

Murdjad

Postitus Postitas sooviku »

Nii,rõõmustage inimesed,kes lasevad oma koertel metsas ise kõhutäit otsida.Jutt käib siis juhtumist,mida kirjeldasin teemas "Raske talv".Eile sain keskkonna inspektorilt teada,et antud juhtum ei kuulu nende tegevusvaldkonda ja polegi seadust,mille alusel selliseid koerapidajaid karistada :shock: .Tähendab hulkuvate koerte poolt metsas murtud uluk pole KKI asi.Õnneks päris riiuli peale seda "delot" veel ei pandud.Pidid paberid edasi saatma politseile :wink: ja kohalikule omavalitsusele.Eks näis.
Naine võib olla,koer peab olema!
aivar00
Postitusi: 3263
Liitunud: K Juun 16, 2004 2:09 pm

Re: Murdjad

Postitus Postitas aivar00 »

No sellisel juhul on ju Virumaal asjad selged. Võtad oma ilma paberiteta nn. jahikoera ja lähedki metsa jahile. KKI -ga kokku saades aga ütled- ei tea kelle koerad on :lol: -näe mind nad ei pelga ja on minuga jube sõbralikud-lasevad pai teha ja isegi kutsumise peale ligi tulevad.
Kuna hulkuvaid koeri maha lasta ei tohi, siis ei saagi midagi teha :VS :VS :VS :VS :VS
Las aga murravad edasi :VS :VS :VS :VS :VS
ikka lõbusalt
Ahto Kattai
Postitusi: 2418
Liitunud: R Mär 12, 2004 8:41 pm

Re: Murdjad

Postitus Postitas Ahto Kattai »

sooviku kirjutas:Nii,rõõmustage inimesed,kes lasevad oma koertel metsas ise kõhutäit otsida.Jutt käib siis juhtumist,mida kirjeldasin teemas "Raske talv".Eile sain keskkonna inspektorilt teada,et antud juhtum ei kuulu nende tegevusvaldkonda ja polegi seadust,mille alusel selliseid koerapidajaid karistada :shock: .Tähendab hulkuvate koerte poolt metsas murtud uluk pole KKI asi.Õnneks päris riiuli peale seda "delot" veel ei pandud.Pidid paberid edasi saatma politseile :wink: ja kohalikule omavalitsusele.Eks näis.

Seda teemat sai juba eelmine aasta jahutud! Trahvi saab ainult loll jahimees ,ühes oma koertega ! Ja muidugi ka selle eest ,kui juhtub mõne hulguse eluküünla kustutamisega vahele jääma.Tava kodankul pole midagi peljata.
:twisted:
hundikütt
Postitusi: 1007
Liitunud: R Veebr 19, 2010 7:13 pm

Re: Murdjad

Postitus Postitas hundikütt »

Kult kirjutas:Seda teemat sai juba eelmine aasta jahutud! Trahvi saab ainult loll jahimees ,ühes oma koertega ! Ja muidugi ka selle eest ,kui juhtub mõne hulguse eluküünla kustutamisega vahele jääma.Tava kodankul pole midagi peljata.

Katsume siis mitte vahele jääda :lol:
Tormis
Postitusi: 290
Liitunud: N Juul 08, 2010 4:40 pm

Re: Murdjad

Postitus Postitas Tormis »

Metsateel lumevallide vahel tuli kits tambiga ja suur kaukaaslane järgi, sain auto pidama, lasksin akna alla ja lõugasin, koer ronis valli otsa ja lõugas vastu, siis pani tuldud teed pidi tagasi. Peremees oli sadaviiskümmend meetrit tagapool, pani kohe koera paela otsa, lõugasin koera omaniku peale, ja esimine vastus oli, et ise käite ka kitsi metsas kargutamas. Krt ma ei ole see hooaeg ühtegi kitse ega soku luba välja kirjutanud ja ükski seltsi liige pole küsimas ka käinud.
hundikütt
Postitusi: 1007
Liitunud: R Veebr 19, 2010 7:13 pm

Re: Murdjad

Postitus Postitas hundikütt »

Tavainimene ju suurt muud looma ei tunnegi,kui seda pikkade ripsmete ja kurbade silmadega kitsekest,keda see paha-paha jahimees käib kiusamas.Miks siis tema kutsake ei tohiks. :shock:
Vasta